Obavijesti

Sport

Komentari 73

Real se samo u njega uzdaje: "Cristiano, ti si naša snaga!"

Real se samo u njega uzdaje: "Cristiano, ti si naša snaga!"
1

Nogometaši Reala u navijačima vide najveću snagu za preokret protiv Borussije u Madridu, no španjolski novinari uzdaju se u jednog čovjeka - Cristiana Ronalda...

VIDEO

"Vi ste naša snaga", moto je kojeg nogometaši Real Madrida mantraju svojim navijačima uoči današnjeg uzvratnog susreta polufinala Lige prvaka na Bernabeuu protiv Borussije, koja nosi veliku prednost od 4-1.

Svjesni da im treba povijesni pothvat kako bi izborili finale na Wembleyju Realovi igrači su snimili video u kojem pozivaju navijače na podršku kako bi uspjeli ostvariti preokret.

No španjolski mediji navode kako se Realova prava snaga ne krije u navijačima, nego u Cristianu Ronaldu.

"Cristiano, ti si naša snaga", parafrazirala je Marca, koja se uzdaje u samo jednog čovjeka, Portugalca, koji se pokazao ključnim u prolasku Reala do posljednjih četiri momčadi.

Španjolski dnevnik piše da je Ronaldo vukao momčad u svakoj Realovoj utakmici ove sezone, no što je najvažnije činio je to u ključnim trenucima u nokaut-fazi Lige prvaka. Protiv Manchester Uniteda na Bernabeuu dao je gol glavom za izjednačenje, a u uzvratu na Old Traffordu nakon izjednačujućeg gola Modrića, zabio je za pobjedu i veliki preokret.

Ni u četvrtfinalu nije moglo bez njegove pomoći te je Galatasarayu zabio u prvoj utakmici za vodstvo, a u 3-2 porazu u Istanbulu zabio je oba gola. U slaboj predstavi 'kraljevskog kluba' u Dortmundu Cristiano je bio jedina svjetla točka zabivši jedini gol u 4-1 porazu, no u uzvratu će morati ponuditi puno više kako bi 'los blancosi' priredili još jedan u nizu brojnih preokreta.

Portugalac, koji će pokušati riješiti sve sam, mogao bi večeras doći do brojke od 200 golova u dresu Reala od njegova dolaska 2009. godine, a za to bi mu bilo potrebno zabiti dva gola. No trebat će ili hat-trick ili izdašna pomoć suigrača, koji će biti napaljeni da se iskupe za prošlotjedni debakl.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...