Obavijesti

Sport

Komentari 0

Real slavio kod Fenerbahčea, Radošević bez promašaja

Real slavio kod Fenerbahčea, Radošević bez promašaja
1

Košarkaši Real Madrida slavili su u Istanbulu kod Fenera 83-75, a kod poraženih Bojan Bogdanović zabio je pet koševa. Radošević je zabio osam koševa Partizanu

VIDEO

U derbi utakmici 3. kola skupine A košarkaške Eurolige, madridski Real je prošao teško gostovanje, te je u Istanbulu sa 83-75 pobijedio uoči sezone pojačani Fenerbahče.

Nanio je Real tako momčadi koju vodi Talijani Pianigiani prvi poraz ove sezone u Euroligi. Inače, tijekom cijele utakmice su Madriđani bili u vodstvu. Nekoliko se puta domaćin zahvaljujući McCalebbu, Andersenu i Preldžiću uspio približiti, ali do opasne prijetnje ipak nije došao.

Odlično je kod Reala odigrao Rudy Fernandez koji je ogled završio sa 21 poenom, pet asistencija i tri ukradene lopte. Imao je Rudy i dobar šut: za dva poena 5-7 i za tri 3-5. Pratili su ga Sergio Rodriguez sa 12 poena, šest asistencija, četiri skoka i tri ukradene lopte, te Jaycee Carroll sa 15 poena.

Kod domaćina su najviše zabili Omer Önan (14) i Andersen (13), dok hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nije imao svoju večer. Za 17 minuta je postigao pet poena uz dvije asistencije i izgubljene lopte. Gađao je za dva poena 1-2, za tri 0-2, te je pogodio tri slobodna bacanja.

U skupini D je Lietuvos Rytas došao do prve pobjede u sezoni slavljem protiv Partizana 69-61. Serijom 12-0 krajem prve i početkom druge četvrtine Litavci su se odvojili od suparnika i prednost od sedam-osam poena čuvali do kraja.

Hrvatski košarkaš Leon Radošević je odradio 14 minuta bez promašaja. Gađao je 3-3 iz igre, te 2-2 s linije slobodnih bacanja. Ubacio je osam poena, te je imao tri skoka. Najbolji su kod pobjednika bili Predrag Samardžiski i Renaldas Seibutis sa po 14 poena.

U drugom ogledu ove skupine CSKA je rutinski pobijedio Brose Basket 76-67, a podvucimo 17 poena Sonnyja Weemsa, te 10 poena i 10 skokova Viktora Hrjape.

Euroliga, 3. kolo:

skupina A:

Fenerbahçe - Real Madrid 75-83

Redoslijed: 1. Real Madrid 2-1, 2. Fenerbahçe 2-1, 3. Union Olimpija 1-1 (-1), 4. Panathinaikos 1-1 (-1), 5. Himki 1-1 (-1), 6. Cantu 0-2 (-1).

skupina D:

CSKA Moskva - Brose Basket 76-67

Lietuvos Rytas - Partizan 69-61

Barcelona - Beşiktaş (kasnije)

Redoslijed: 1. CSKA 3-0, 2. Beşiktas 2-0 (-1), 3. Barcelona 2-0 (-1), 4. Lietuvos Rytas 1-2, 5. Partizan 0-3, 6. Brose Basket 0-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...