Obavijesti

Sport

Komentari 155

Real u Primeri nije dobio Barcu 5 godina, Jose najavio napad...

Real u Primeri nije dobio Barcu 5 godina, Jose najavio napad...
8

Barcelona u subotu dočekuje Real Madrid u "el clasicu". Katalonci imaju četiri boda manje od Madriđana. Real ne zna za pobjedu u Primeri na Nou Campu od 2007...

VIDEO

Aitor Karanka, pomoćnik Josea Mourinha na klupi madridskog Reala, kaže da se njegovi nogometaši neće isključivo braniti u "clasicu" protiv Barcelone na Nou Campu u subotu. Naravno, Karanka je samo prenosio riječi Josea koji i dalje odbija prisustvovati konferencijama za medije. 

- Napadali smo mi i u prijašnjim dvobojima protiv Barcelone. Nećemo izaći na teren i gledati samo kako da obranimo svoj gol. Bit će to utakmica koja će nalikovati našim prethodnim derbijima na Nou Campu, u kojima smo uspijevali zabijati golove i završavati utakmice remijima - rekao je Karanka.

Real je posljednji put u Primeri slavio protiv Barcelone prije pet godina. Bilo je to 23. prosinca 2007. godine. Strijelac jedinog gola bio je Julio Baptista. Za Real su tada igrali Cannavaro, Sneijder, Robben, Van Nistelrooy, Robinho Raul... S druge strane, u momčadi Barce bili su Deco, Ronaldinho, Eto'o, Zambrotta... 

Madriđani su uspješniji kad se gledaju ogledi španjolskog kupa. Posljednja utakmica u kupu na Nou Campu igrana ove godine završila je 2-2. A Real je prošle godine u travnju čak i slavio, no to je bilo na Mestalli. Završilo je 1-0 golom Cristiana Ronalda u produžetku.

- Pred nama su važna tri boda, no i nakon ove utakmice još nas čekaju četiri dvoboja - rekao je Karanka dodavši da Realovi nogometaši ne razmišljaju o uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka koji ih čeka iduće srijede, te da momčad nije iscrpljena minhenskom utakmicom prošlog utorka:

- Fokusirani smo u ovom trenutku isključivo na subotnju utakmicu. Ne mislimo ni na što drugo.

- Jesmo li umorni? Bilo je suspenzija, ozljeda i trenerskih rošada. Čak i da nije, za utakmicu kakva nas čeka u subotu ne postoji opravdanje kao što je iscrpljenost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti