Obavijesti

Sport

Komentari 8

Real u problemu: Modrić nije bio na treningu, ozlijedio se?

Real u problemu: Modrić nije bio na treningu, ozlijedio se?

Zasad sve upućuje na to da Modrić u ponedjeljak nije trenirao iz predstrožnosti, no tek nakon detaljnog pregleda pregleda bit će poznato o kakvoj se ozljedi radi...

VIDEO

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić preopteretio je mišiće lijeve noge, zbog čega u ponedjeljak nije trenirao sa suigračima u trening centru Valdebebas, a u utorak će ga pregledati liječnici kako bi ustanovili o kakvoj je ozljedi riječ, izvijestile su novine Marca ne navodeći izvor informacije.

Pokretanje videa...

Luka Modrić u Zadru 01:03

Luka Modrić je s 35 godina najstariji igrač momčadi, a najvjerojatnije će propustiti prvenstveni dvoboj u srijedu s Granadom te možda i onaj s Elcheom 30. prosinca, što će biti posljednja utakmica Real Madrida u ovoj godini.

Modrić je u nedjelju tijekom utakmice u baskijskom gradiću Eibaru postigao pogodak 13. minuti za vodstvo Reala 2-0, a u 72. minuti je zatražio od trenera Zinedine Zidana zamjenu, jer je osjetio bolove u nozi. Real Madrid je protiv Eibara na kraju slavio s 3-1 i izjednačio se sa 29 bodova s vodećim Atletico Madridom.

La Liga Santander - Eibar v Real Madrid

Modrić ove sezone nije bio ozlijeđen, a prethodno je odigrao pet utakmica u nizu u udarnoj postavi. Real Madrid je pobijedio u svih pet dvoboja.

Zasad sve upućuje na to da Modrić u ponedjeljak nije trenirao iz predostrožnosti, no tek nakon detaljnog pregleda pregleda bit će poznato o kakvoj se ozljedi radi. Klub na svojoj internetskoj stranici u ponedjeljak nije objavio nikakvu informaciju vezanu za Modrića no hrvatskog igrača nije bilo na objavljenim fotografijama s treninga.

La Liga Santander - Real Madrid v Atletico Madrid

- Oni koji su bili u početnoj postavi protiv Eibara trčali su oko terena, a zatim vježbali u teretani - izvijestio je klub.

Zasad je teško nešto prognozirati, ali ovo je sigurno stvorilo blagu glavobolju Zinedineu Zidaneu jer je Modrić u fantastičnoj formi. On i Karim Benzema su u ovome trenutku najbolji igrači Reala, a Lukin izostanak bi bio veliki problem za Madriđane koji su konačno ušli u seriju pobjeda nakon krize koja je pogodila klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog