Obavijesti

Sport

Komentari 164

Realove muke u Valladolidu: Özilova 'golčina' za tri boda

Realove muke u Valladolidu: Özilova 'golčina' za tri boda
6

Real je slavio na gostovanju kod Real Valladolida 3-2 u 15. kolu Primere. Valladolid je dvaput vodio, Real se dvaput vraćao i nakon gola Özila iz slobodnjaka pobijedio...

VIDEO

Real je zahvaljujući majstoriji i nadahnutoj igri Mesuta Özila slavio na gostovanju u Valladolidu kod istoimenog domaćina 3-2. Özil je zabio dva gola uključujući i onaj ključni za pobjedu. Luka Modrić bio je na klupi, a u igru je ušao u 62. minuti utakmice umjesto Alvara Arbeloe.

Ali Real je igrao loše. Nikakva to igra nije bila. Da su domaćini bili samo malo koncentriraniji, mogli su šokirati "kraljevski klub". Već u 7. minuti Valladolid je vodio 1-0. Na pola metra je bio Manucho koji je nakon kornera neometan zabio za vodstvo. No to je trajalo samo pet minuta.

Igrači domaćih kao da nisu znali što bi sa sobom. Katastrofalno dodavanje na svojih 16 metara kakvo ne viđamo ni na amaterskim utakmicama izveli su igrači Valladolida. Jedan se poskliznuo, Callejon je to iskoristio, ukrao je loptu i dodao Benzemi koji je zabio u praznu mrežu za 1-1.

No domaćine to nije pokolebalo. Kao da su se Realovi braniči natjecali s braničima Valladolida tko će napraviti veću glupost na utakmici. Opet je bio korner, lopta je šetala neometano po petercu Reala, a Manucho je bio sam na tri metra. I opet je zabio za novo vodstvo domaćih.

U 45. minuti Mesut Özil sjajno je kombinirao s Benzemom koji mu je ostavio loptu, a Nijemac je mirno zabio za 2-2 i novi povratak Reala.

Drugi dio Valladolid se većinom dobro branio, a u tome mu je pomogla i loša igra Reala. No "kraljevski klub" spasio se u 72. minuti utakmice. Slobodan udarac bio je na 20-ak metara od gola. Preblizu za Ronalda, ali ne i za Özila koji je prebacio "živi zid" i zabio od prečke u gol. Sjajan gol. 

Mourinho igračima skratio zimske praznike

Nezadovoljan fizičkim stanjem svojih igrača, Jose Mourinho odlučio im je skratiti zimske praznike za tjedan dana. To nije dobro sjelo igračima, no Jose im je onda pokazao ljestvicu Primere i zaostatak za Barcelonom.

Primera, 19. kolo: 

Real Valladolid - Real Madrid 2-3 (Manucho 7, 22 / Benzema 12, Özil 45, 72)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'