Obavijesti

Sport

Komentari 72

Rebić o ispadu na 'fejsu': Italija mi se ne gadi, šalio sam se...

Rebić o ispadu na 'fejsu': Italija mi se ne gadi, šalio sam se...
1

Ne mogu vjerovati da su se zbog mojih statusa na Facebooku svi uzbudili, valjda je jasno da sam se šalio, kaže Ante Rebić, napadač Fiorentine i naše reprezentacije

VIDEO

Na svom profilu na Facebooku Ante Rebić (20) objavio je riječi “Gadi mi se” i uz njih dodao nekoliko talijanskih zastava. Reakcije prijatelja stigle su vrlo brzo, a on je nastavio s neprimjerenim komentarima poput “Najgluplja zemlja na svitu, kunem se”, “Koja glupa zemlja” i “Koja gluperda od države’’.

- Ne mogu vjerovati da je to nekoga uzbudilo. Pa valjda je jasno da sam se šalio?! Nisam mislio na Italiju kao zemlju, na klub, suigrače, na ljude koji ovdje žive - objasnio je svoje riječi Rebić i pa nastavio:

- Već dugo vučem ozljedu, ne igram, ne treniram, samo se dosađujem po cijele dane između terapija. Kao što me u Splitu nekad ubijala južina, tako me ovdje ubija dosada. A kad je tako, ‘visim’ na društvenim mrežama. I to je sve. Moji prijatelji to znaju, pa smo se malo našalili.

Zaboravio je mladi Imoćanin da je sve što objavi na društvenim mrežama dostupno javnosti, no ovaj slučaj zato će mu biti dobra škola.

- Ništa, očito ću morati paziti što pišem i koga sve prihvaćam za prijatelja... - kaže Ante.

Bivši igrač Splita posljednju je utakmicu u dresu Fiorentine odigrao u prosincu. Krajem siječnja se ozlijedio, sumnjalo se na lom palca desne noge, no tek mu je na specijalističkom pregledu u Münchenu dijagnosticirana upala tetive.

- Pet dana sam na terapijama u Münchenu. Primam desetak injekcija dnevno, ne znam više gdje me sve nisu uboli. Nakon toga moram još četiri tjedna mirovati i nadati se da će problem biti riješen - rekao je Rebić, koji je za reprezentaciju debitirao golom protiv Lihtenštajna u kolovozu prošle godine, pod Igorom Štimcem.

Ništa se nije promijenilo ni Kovačevim dolaskom, Ante je i dalje u krugu kandidata za Brazil. No vrati li se na teren tek u travnju, pitanje je hoće li uspjeti zadržati mjesto.

- Jedva čekam povratak na travnjak, želim se što bolje spremiti. San mi je zaigrati za reprezentaciju u Brazilu i sve ću učiniti da se nametnem - zaključio je Rebić.

Veliki transfer, klupa, ozljeda pa - Facebook!

Pet milijuna eura klub iz Firence platio je za napadača Splita. Ante Rebić dobio je broj devet, koji je nosio i veliki Batistuta. Početak kao iz snova...

Klupa je vrlo brzo za Antu postala jedini “teren”. U prvenstvu je odigrao samo 82 minute, u kupu još 63., no i u tih 125 minuta uspio je zabiti jedan gol.

Ozljeda tetive dovela je Rebića do frustracija. Više ne može ni trenirati, zbog toga je otpao i za utakmicu sa Švicarskom i sve što mu je ostalo sad je Facebook...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani