Obavijesti

Sport

Komentari 4

Redknapp: Kranjčar može postati ponajbolji igrač lige

Redknapp: Kranjčar može postati ponajbolji igrač lige
1

Menadžer Portsmoutha je još jednom naglasio da ne želi prodati Niku, iako je nekoliko klubova već pokazalo interes za dovođenje našeg veznjaka

VIDEO

Ne pada mi napamet prodati Kranjčara. On je igrač koji je od ogromnog značenja za našu momčad i ostaje ovdje, rekao je Harry Redknapp engleskim medijima. Menadžer Pompeya već je puno puta hvalio svog Hrvata, ali ovoga puta je otišao korak dalje. Još jednom je naglasio da, unatoč interesu Rome, Monaca i Arsenala, Kranjčara previše cijeni da bi u obzir došla prodaja.
- Prošle sezone Niko se potpuno prilagodio nogometu na Otoku, i fizički i psihički, i mislim da će ove sezone njegove kvalitete još više doći do izražaja. Siguran sam da može postati još bolje nego je bio lani. Niko je doista igrač vrhunske klase. A još uvijek je mlad i napreduje iz dana u dan - kaže Redknapp i dodaje:
- Nastavi li se igrački razvijati ovim ritmom kao dosad, može postati jedan od najboljih igrača Premier lige! I to doista mislim.
Redknapp je ovoga ljeta još pojačao momčad koja je lani bila jedna od ugodnijih iznenađenja sezone. Stigli su Little, Ben Sahar i Djimi Traore, doći će i Kaboul i Shorey, ali najveće pojačanje svakako je Peter Crouch. Nikina kreativnost će, misli Redknapp, puno pomoći i visokom engleskom reprezentativcu.
- Niko je jedan od naših najkreativnijih igrača, sasvim sigurno. U stanju je napraviti neke posebne poteze, koji su za mnoge igrače nezamislivi. Može proći, zabiti, ali i dodati kao malo tko. Ima tu sjajnu sposobnost i zato nam je toliko dragocjen - kaže Harry.
Kranjčar se, jednako kao i član francuske reprezentacije Lassana Diarra, pripremama priključio dva tjedna nakon suigrača.
- Igrao je na Europskom prvenstvu i zaslužio je malo više odmora od ostalih. Uostalom, naši su igrači zbog igranja u finalu FA kupa imali manje odmora od svih ostalih premierligaških klubova. Niko je ravno s te utakmice otišao na pripreme za Euro, na kojima je svakodnevno naporno radio. A odmor je svakome potreban, moraš se nekoliko tjedana maknuti od svega - kaže bivši trener West Hama, koji je zadovoljan stanjem u kojem je Niko.
- Obojica su se, i Niko i Diarra, koji su za nas izuzetno važni, vratili svježi i spremni za napore koje donosi nova sezona - sa zadovoljstvom je zaključio Redknapp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao