Sport

Komentari 74

Rekla je da ljetuje samo u Srbiji. Nije mogla odoljeti našoj obali

Rekla je da ljetuje samo u Srbiji. Nije mogla odoljeti našoj obali

Sanja Kružević Beba nakon sezone s nogometašima Vojvodine skoknula je na odmor na otok Vis, pozirala na plaži Stiniva. Prije dvije godine dospjela je u središte pažnje zbog dubokog dekoltea na jednoj presici

Sanja Kružević Beba nije obična glasnogovornica. Atraktivna Srpkinja objavama na društvenim mrežama plijeni pozornost tisuća obožavatelja, a iznimka nije bio ni ovaj tjedan, kad je stigla - u Hrvatsku.

Nogometna djelatnica nakon naporne sezone s Vojvodinom i osiguranog plasmana u Europsku konferencijsku ligu otišla je na odmor na jadransku obalu. Točnije, na Vis. Prošetala je uličicama tog otoka i pozirala na poznatoj plaži Stiniva.

Zanimljivo, Kružević je još sredinom veljače na pitanje jednog pratitelja hoće li ovo ljeto ljetovati u Hrvatskoj odgovorila da ljetuje - samo u Srbiji.

Sanja je u središte pozornosti navijača i javnosti došla u ljeto 2019., kad je tadašnji trener Vojvodine Nenad Lalatović muku mučio s bježanjem pogleda na dekolte glasnogovornice.

Ta snimka do danas ima više od 365.000 pregleda na YouTubeu. Sami procijenite zašto.

Glasnogovornica Vojvodine očito voli intrigirati muški dio publike pa je prošlog studenog na Instagramu objavila sliku francuskog umjetnika Jeana Bennera na kojoj Saloma nosi na pladnju glavu Ivana Krstitelja.

Na slici je nadodan tekst: "Žene moraju služiti (posluživati) muškarce", a na što je glasnogovornica NK Vojvodine kratko dodala: "Slažem se."

Najčitaniji članci