Obavijesti

Sport

Komentari 16

Rekorder Kramarić: Sin je prvi put bio na stadionu. Drago mi je da sam baš pred njim zabio...

Rekorder Kramarić: Sin je prvi put bio na stadionu. Drago mi je da sam baš pred njim zabio...
3

Hrvatski nogometni reprezentativac u subotu je u 206. nastupu za Hoffenheim zabio 100. gol u porazu od Borussije Dortmund. Proslavio je sa suprugom Mijom i sinčićem Viktorom

VIDEO

Prvi je zabio 13. veljače 2016. na gostovanju kod Werdera (kasnije je na istoj utakmici pocrvenio), a protiv Borussije Dortmund u subotu osmi je put bio strijelac. Više golova u cijeloj karijeri zabio je samo Herthi (devet).

Najbolji strijelac u povijesti Hoffenheima Andrej Kramarić (30) zaokružio je veliki jubilej, zabio je 100. gol za plavo-bijeli klub u 206. nastupu.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Andreja Kramarića

Pokretanje videa...

Andrej Kramarić 01:17

- Naravno da sam presretan zbog 100. gola za Hoffenheim, trebalo je jako dugo da to postignem - rekao je hrvatski nogometni reprezentativac nakon utakmice.

Od tih 100, pobjedu su Hoffenheimu donijela 23 gola. u Bundesligi ih ima 85, u njemačkom kupu osam, u Ligi prvaka pet, u Europskoj ligi dva. Triput je zabio hat-trick (Germania Egestorf u kupu 2016., Hannover 2018., Köln 2020.), jednom i četiri gola (Borussia Dortmund 2020.), 11 puta po dva gola na istoj utakmici.

Kramarićev 100. gol u dresu Hoffenheima možete pogledati OVDJE.

Posebno mu je bilo drago zbog obitelji. Supruga Mia i sin Viktor, koji je došao na svijet u kolovozu prošle godine, bili su na stadionu u Sinsheimu. Fotografije je objavio na Instagramu.

- Volio bih zahvaliti mojoj obitelji, klubu i suigračima. Sin mi je danas prvi put bio na stadionu i zadovoljan sam što sam mogao zabiti pred njim - rekao je Krama, koji je dugogodišnju djevojku oženio u ožujku prošle godine u Zagrebu.

U Rijeci je u 64 nastupa zabio 55 golova, u Dinamu 11 u 52 nastupa, u Lokomotivi 20 u 45 nastupa, u Leicesteru četiri u 20 utakmica. Za Hrvatsku je zaigrao 65 puta i zabio 16 golova.

Zagreb: Vjenčanje hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića i Mije Ćurković

Naravno, za potpunu proslavu 100. gola za Hoffenheim nedostajala je pobjeda, Borussia je odnijela bodove (3-2).

- Poraz jako boli jer smo odigrali vrhunsku utakmicu. Dortmund je imao tri udarca u okvir i zabio tri gola. Nismo sretni rezultatom, ali igra je bila jako dobra, očito je da smo bili bolja momčad. Moramo nastaviti graditi na tome, onda će doći rezultati i to će se vidjeti na ljestvici. Zaslužili smo više, ali to je nogomet - kaže Kramarić.

Hoffenheim je u negativnom nizu od tri poraza, ispao je iz kupa pa se može u miru fokusirati na prvenstvo gdje lovi Europu. Trenutačno je šesti, s tri boda manje od četvrtog mjesta koje drži Union Berlin i koje donosi Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom