Obavijesti

Sport

Komentari 36

Nikola Vlašić je potpisao i uzeo broj 27: Tu sam zbog Koemana

Nikola Vlašić je potpisao i uzeo broj 27: Tu sam zbog Koemana
2

Premierliga je najbolja liga na svijetu, a Everton jedan od najboljih klubova u Engleskoj. Počaščen sam biti ovdje, rekao je Nikola Vlašić, nakon što je potpisao petogodišnji ugovor

VIDEO

Nikola Vlašić novi je igrač Evertona!

Uzeo broj 27

Potvrda je stigla nekoliko sati prije zatvaranja prijelaznog roka, a sad već bivši Hajdukov veznjak potpisao je do 2022. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vrlo sam uzbuđen jer sam dobio šansu igrati za ovaj veliki klub. Premierliga je najbolja liga na svijetu, a Everton jedan od najboljih klubova u Engleskoj. Počaščen sam biti ovdje. Kad sam čuo da me Everton želi, znao sam odmah da želim prihvatiti poziv. Rekao sam menadžeru i ocu da želim samo u Everton. Ambicije kluba su Liga prvaka i želim im pomoći da ostvare taj cilj. Vjerujem i u sebe i u ovu momčad, možemo napraviti velike stvari zajedno - rekao je Nikola, koji je otkrio i kako je jedan od razloga zbog kojih je želio baš u Everton, menadžer Ronald Koeman.

'Nikola je igrač za budućnost'

- Kad vas želi trener poput Koemana, onda nema potrebe puno pričati o tome. Želio sam doći zbog njega, zbog velikih igrača, reputacije kluba... Ovakva se šansa pruža jedanput u životu. Igrao sam puno utakmica za Hajduk, ali Premierliga je nešto posebno. Ovo je puno viši nivo, nogomet je ovdje najvažnija stvar. Želim učiti od suigrača i napredovati - rekao je Nikola koji je izabrao broj 27.

Dobrodošlicu mu je poželio sam Ronald Koeman.

- On je jedan od najvećih mladih talenata Europe. Uvjerili smo se u to igrajući protiv Hajduka u kvalifikacijama za Europsku ligu i vjerujemo da je Nikola jedan od igrača koji će biti važni za Evertonovu budućnost - rekao je Koeman.

Visina transfera, uz bonuse, mogla bi biti 10 milijuna eura što je rekordan transfer u Hajdukovoj povijesti, dosadašnji rekord držao je Nikola Kalinić koji je za sedam milijuna eura prešao u Blackburn.

Problema nije bilo ni kod radne dozvole, iako Nikola nije A reprezentativac, Englezi su prepoznali njegov potencijal, vrhunske sportske rezultate u mlađim kategorijama, a pomoglo je i to što je iz sportske obitelji.

Navijačima bi se mogao predstaviti već protiv Tottenhama 9. rujna kod kuće.

Everton je po njega poslao privatni avion dan prije isteka prijelaznog roka, što dovoljno govori koliko ga cijene. Visina transfera je negdje oko 10 milijuna eura što će Nikola i Hajduk podijeliti nakon što na arbitraži provjere ugovor i aneks potpisan između Hajduka i igrača.

Transfer je proslavila i njegova sestra Blanka na Instagramu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu