Obavijesti

Sport

Komentari 66

Rendulić: Hajduk je uložio puno, 'dolje' nisu sretni 4. mjestom...

Rendulić: Hajduk je uložio puno, 'dolje' nisu sretni 4. mjestom...

Hajduk je bolji nego prošlih godina, ozbiljno su se pojačali ove sezone. Imaju određenih problema. Uložili su značajna sredstva i sigurno navijače ne zadovoljava četvrto mjesto, rekao je trener Gorice Krunoslav Rendulić

VIDEO

Hajduk u subotu u sklopu 13. kola HT Prve lige dočekuje Goricu. od 17.05. Utakmicu je najavio trener Gorice Krunoslav Rendulić.

POGLEDAJTE VIDEO: Fran Bodrić došao u Goricu

Pokretanje videa...

Fran Brodić VIDEO

- Nismo sretni remijem protiv Istre 1961 (1-1), ali što je, tu je, ne treba plakati za prolivenim mlijekom, to je iza nas. Momci su nakon toga dobro odreagirali, trenirali su dobro, svjesni su da nismo napravili rezultat koji smo očekivali. Idemo Hajduku koji je prošlu utakmicu (izgubio protiv Šibenika, op. a.) neplanirano ostao bez bodova, tražit će iskupljenje, a na nama je da odgovorimo izazovima, da se postavimo muški, čvrsto i uzmemo bodove - rekao je Rendulić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nedostajat će Cheick Keita zbog akumuliranih opomena.

- Serge-Junior Martinsson Ngouali i dalje ima ozljedu šake, Elvis Sarić je upitan, vidjet ćemo kakvo će biti stanje nakon zadnjeg treninga - dodao je Rendulić.

Gorica i Istra sastali se u 12. kolu HT Prve lige

'U Splitu nisu zadovoljni'

Kakav je Hajduk u ovom trenutku?

- Hajduk je bolji nego prošlih godina, ozbiljno su se pojačali ove sezone. Imaju određenih problema. Uložili su značajna sredstva i sigurno navijače, ali i ljude iz kluba ne zadovoljava četvrto mjesto. Dobro, svi imamo svoje probleme s kojima se borimo - rekao je Rendulić pa nastavio:

- Ponavljam, očekuje nas zahtjevna utakmica. Ako u momčadi imate Marka Livaju, Filipa Krovinovića, reprezentativca Slovenije Jana Mlakara, mlade reprezentativce poput Stipe Biuka i Marina Ljubičića... Jasno je da svi tamo očekuju više. Što se nas tiče, straha od Poljuda nema.

Kakvo je stanje s Jozom Šimunovićem? Nije igrao više od godinu dana...

- O njegovoj karijeri ne treba trošiti riječi, ona je svima dobro znana. U pravu ste, godinu dana nije igrao, imao je ozljede. Nadamo se da će se kroz Goricu vratiti, željan je rada, vidio sam to na dva-tri treninga koje je proveo s nama. Veliki je profesionalac, razgovarao sam s njim. Također, domaći je dečko, a to nije zanemarivo.

Gorica i Rijeka sastali se u 10. kolu HT Prve lige

'Hajduk? Utakmica kao i svaka druga'

Riječ je dobio i veznjak Gorice Anthony Kalik, bivši nogometaš Hajduka.

- Bili smo razočarani nakon Istre, očekivali smo pobjedu. Dobro smo trenirali ovaj tjedan i jedva čekamo utakmicu sutra. 

Najavio je utakmicu s Hajdukom.

- Moramo izaći sa sto posto. Hoće li biti sentimenta prema Hajduku? Za mene je svaka utakmica ista, bez obzira protiv koga je. Ništa posebno.

Gorica i Istra sastali se u 12. kolu HT Prve lige

Kalik je, kaže, u dobroj formi.

- Spreman sam, dobro se osjećam i nadam se dobroj partiji. Trenutačno smo šesti i mislim da na ljestvici možemo samo prema gore.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.