Obavijesti

Sport

Komentari 56

Junak večeri Smith: Znao sam da će ući čim sam bacio loptu

U Beogradu ćemo u nedjelju u 20 sati gledati hrvatski finale ABA lige. Cedevita je u polufinalu dobila Partizan 81-79. Pobjednički koš zabio je Smith sa zvukom sirene

VIDEO

Posljednji napad Partizana, Beograđani promašuju i Cedevita u zadnje tri sekunde s minus jedan ide po pobjedu. Nolan Smith zabija tricu sa zvukom sirene i Cedevita je u hrvatskom finalu ABA lige. Pobijedila je momčad Jasmina Repeše 81-79 i tako osim finala s Cibonom izborila i Euroligu sljedeće sezone.

- Čestitke objema momčadima na euroligaškoj utakmici. Prije svega želim čestitati mojim igračima koji su vjerovali da se mogu vratiti nakon zaostatka od 11 koševa - rekao je potpuno smireni Jasmin Repeša pred kamerama Arena televizije.

Cedevita je odlično krenula u utakmicu, došla i do +15 u jednom trenutku, no u drugom poluvremenu zagrebačka momčad potpuno je pala i domaćin je na krilima fanatične publike u beogradskoj Areni najprije stigao, a onda i prestigao Cedevitu.

- Zabili su nam nekoliko trica, a mi u drugo poluvrijeme nismo ušli čvrsto i tu smo imali jako puno problema - dodao je Repeša.

U finalu će igrati protiv momčadi koju jako dobro poznaje, protiv 'svoje' Cibone. Bit će to hrvatski finale u Beogradu kojem se malo tko nadao. Utakmica za naslov, za čast i ponos.

- Čestitam igračima na plasmanu u Euroligu, a sad želim da dođemo do trofeja u nedjelju - zaključio je iskusni Jasko.

"Znao sam da će ući"

Vrlo smo uzbuđeni što ćemo igrati protiv Cibone u finalu i neka bolji pobijedi. Osjećao sam cijelo vrijeme da je zadnji šut dobar. Činilo mi se da je lopta dobra čim je napustila ruku i znao sam da ulazi. Već sam promašivao dosta zadnjih šuteva i morao je jedan ući. Atmosfera je bila sjajna, najbolja u kojoj smo igrali, rekao je junak Smith.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače