Obavijesti

Sport

Komentari 69

N. Kovač: Postavu ću odrediti nakon utakmice Brazila i Srbije

N. Kovač: Postavu ću odrediti nakon utakmice Brazila i Srbije
36

Nakon kratkog upoznavanja s bližom okolinom, puštanja morskih pasa i kornjača u more, igrači i stručni stožer nastavljaju s ozbiljnim pripremama za ono što ih čeka

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je drugi trening u svojoj brazilskoj bazi, u mjestu Praia do Forte . Nakon kratkog upoznavanja s bližom okolinom, puštanja morskih pasa i kornjača u more, igrači i stručni stožer nastavljaju s ozbiljnim pripremama za ono što ih čeka.

Pokretanje videa...

Sanjin Strukić/PIXSELL VIDEO

- Australija će za nas biti pravi test. Puno toga su pokupili od Nizozemaca. Igraju agresivno, brzo i okomito - najavio je prije treninga izbornik Kovač tešku utakmicu s Australijom (01.00 uz live tekstualni prijenos na 24sata).

Prije toga na teren će Brazilci protiv Srbije.

- Pažljivo ćemo gledati i tu utakmicu, a tek nakon toga ćemo donijeti odluku o sastavu za utakmicu s Brazilom - dodao je izbornik.

Iako je pred njima još utakmica s Australijom, misli igrača usmjerene su na 12. lipnja i utakmicu s domaćinom.

- Koncentrirani smo i spremni za Brazil. Vjerujem da možemo napraviti iznenađenje, zato smo i došli - poručio je danas Stipe Pletikosa te dodao kako je on osobno očekivao i veću vrućinu u njihovom brazilskom kampu.

'Kockasti' će 7. lipnja odigrati i posljednju pripremnu utakmicu pred susret otvaranja s Brazilom, a protivnik će im biti Australija . Izbornik Niko Kovač već je otkrio kako je Danijel Pranjić potpuno spreman te kako će nastupiti u toj utakmici koja bi trebala biti generalna proba pred veliki okršaj s domaćinom koji nas čeka 12. lipnja.

- To će biti dobra utakmica. Odličan test za nas. Moramo se pripremiti i odraditi najbolje što možemo. Bitno nam je podići formu uoči Brazila - izjavio je Dejan Lovren .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0:  Hoxha pogodio okvir gola, šahovski derbi na Maksimiru
FINALE KUPA UŽIVO

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0: Hoxha pogodio okvir gola, šahovski derbi na Maksimiru

Hoxha je u tri minute imao dvije prilike za gol. Najprije je snažno pucao u gornji kut, a Zlomislić je sjajno reagirao i obranio to. Zatim je pucao u blok nakon što je Rijeka izgubila loptu, iako je mogao dodati samom Petkoviću
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi