Obavijesti

Sport

Komentari 1

Repriza finala iz 2016.: Kerber protiv Serene za Wimbledon...

Repriza finala iz 2016.: Kerber protiv Serene za Wimbledon...
1

Williams je dosada tijekom karijere osvojila 23 Grand slam naslova u karijeri u pojedinačnoj konkurenciji te bi se pobjedom u subotu izjednačila na vrhu ljestvice svih vremena s Australkom Margaret Court

VIDEO

U finalu tenisačica na ovogodišnjem trećem Grand slam turniru sezone Wimbledonu igrat će Njemica Angelique Kerber i Amerikanka Serena Williams.

Kerber je u polufinalu svladala Latvijku Jelenu Ostapenko sa 6-3, 6-3, dok je Williams bila bolja od Njemice Julije Goerges sa 6-2, 6-4.

Bit će to "repriza" finala otprije dvije godine u "All England Clubu", a tada je Williams slavila sa 7-5, 6-3. Bio je to posljednji od sedam naslova za Serenu Williams u Wimbledonu, a velika 36-godišnja Amerikanka u subotu će imati svoj jubilarni 10. nastup u završnici ovog turnira.

Williams je dosada tijekom karijere osvojila 23 Grand slam naslova u karijeri u pojedinačnoj konkurenciji te bi se pobjedom u subotu izjednačila na vrhu ljestvice svih vremena s Australkom Margaret Court. Bio bi to ujedno i prvi naslov za Williams nakon prošlogodišnjeg Australian Opena i poroda.

Kerber je u dosadašnjoj karijeri osvojila dva Grand slam naslova, oba u 2016. - Australian Open i US Open. U Australiji je u finalu svladala upravo Serenu Williams.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića