Obavijesti

Sport

Komentari 10

Republika Srpska stopira ligu u BiH, titulu će uručiti Sarajevu?

Republika Srpska stopira ligu u BiH, titulu će uručiti Sarajevu?
1

Nogomet u bosanskohercegovačkom entitetu Republici Srpskoj ne smije krenuti prije 1. srpnja, odlučile su tamošnje vlasti, pa je sasvim izgledno kako se sezona neće završiti. A hoće li biti prvaka?

VIDEO

Natjecanje u Premijer nogometnoj ligi Bosne i Hercegovine gotovo posve sigurno se neće nastaviti nakon što su vlasti Republike Srpske najavile kako neće promijeniti odluku da se prije 1. srpnja ne dopušta nastavak sportskih natjecanja na području ovoga entiteta zbog spečavanja širenja korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: Korteo Ultrasa u Mostaru

Pokretanje videa...

01:42

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je kako je zajednički stav u tome entitetu da se natjecanje ne nastavlja prije 1. srpnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To je nešto što je stav općenito i ako govorimo o masovnim okupljanjima, to je opcija o kojoj smo razmišljali - rekao je Šeranić za medije u BiH.

Pojasnio je kako je o tome konzultirao i entitetsko ministarstvo sporta koje se složilo da natjecanje neće započeti prije toga datuma kako bi se spriječila opasnost od širenja korona virusa.

Do završetka prvenstva Premijer nogometne lige BiH treba se odigrati 11 kola, što nije moguće ispuniti s obzirom na rokove koje su dali iz europske krovne nogometne institucije Uefe.

Ranije su vlasti entiteta Federacije BiH donijele odluku o nastavku nogometnih natjecanja od početka lipnja. Očekuje se kako će Nogometni savez BiH već u ponedjeljak izvijestiti Uefu kako se neće nastaviti nogometno natjecanje u toj zemlji.

Prvak bi po tome trebala biti momčad Sarajeva, Željezničar je drugoplasirani, a Zrinjski iz Mostara je trećom pozicijom također osigurao put u europska natjecanja.

(jt)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića