Sport

Komentari 10

Rijeci se smiješe novi milijuni: Smolčić zapeo za oko Europi...

Rijeci se smiješe novi milijuni: Smolčić zapeo za oko Europi...

Smolčić je jedan od najvećih hrvatskih talenata. Rodom je iz Gospića, s 14 je doselio u Rijeku i nikada nije otišao. Samo do ljeta, vjerojatno, piše Tuttomercato uz navode da se za braniča Rijeka interesiraju Basel, Eintracht...

Novi milijuni mogli bi poletjeti prema Rijeci i Rujevici. Hrvoje Smolčić (20) u europskom je izlogu, a to znači da će se Riječani teško već ovog ljeta obraniti od ponuda koje će izvjesno krenuti put Kvarnera.

POGLEDAJTE VIDEO: Braća Smolčić

Talijanski Tuttomercato navodi kako je "pola Europe" zagrizlo za mladog braniča Rijeke koji može pokriti i stopersku poziciju te lijevog bočnog. Eintracht, Lorient, Basel, Sampdoria i Torino motre što Smolčić radi na travnjaku, kaže talijanski izvor.

- Smolčić je jedan od najvećih hrvatskih talenata. Rodom je iz Gospića, s 14 je doselio u Rijeku i nikada nije otišao. Samo do ljeta, vjerojatno. Dobro odrađuje posao u svakom obrambenom sistemu - piše Tuttomercato.

Mladi hrvatski reprezentativac, koji ima ugovor s Riječanima do 2023. godine, ove je sezone odradio 24 utakmice, s tim da je dobar dio proljetne sezone bio van kadra zbog ozljede. 

Inače, Hrvoje ima i brata blizanca Ivana koji je trenutno na posudbi u Orijentu, a prvi su put zajedno za Rijeku zaigrali u pobjedi protiv Intera 7-0 prije dvije godine.

- Razlikuju nas jer je jedan ljevak, a drugi dešnjak te po tome što nosimo različite kopačke. Znate kako je s blizancima. Samo su roditelji uvijek 100 posto sigurni koji je koji, ali naviknuli smo se, ne smeta nam - objasnili su Smolčići.

Najčitaniji članci