Sport

Komentari 18

Rijeka bira momčad desetljeća u kojem je ostvarila sve snove

Rijeka bira momčad desetljeća u kojem je ostvarila sve snove

U eri Damira Miškovića, u samo pet godina Rijeka je osvojila pet trofeja: tri Kupa, jedan Superkup i prvi naslov prvaka u klupskoj povijesti. Trener za sva vremena je Kek, momčad desetljeća se bira

Od utemeljenja kluba do 2005. Rijeka je kroz pusta desetljeća osvojila četiri trofeja: dva Kupa u bivšoj državi (1978., 1979.), dva Kupa u neovisnoj Hrvatskoj (2004., 2005.). U eri Damira Miškovića, u samo pet godina - pet trofeja: tri Kupa, jedan Superkup i prvi naslov prvaka u klupskoj povijesti.

Pa su na Kvarneru krenuli sa: izborom najbolje Rijekine momčadi od 2010.-2020. Bira se momčad desetljeća u kojem je Rijeka ostvarila sve svoje snove!

Za početak, vratari. U konkurenciji su petorica: Velimir RadmanIvan VargićRobert LisjakSimon Sluga i najtrofejniji igrač u povijesti kluba, Andrej Prskalo. Kao glavno lice izbora istaknut je Brazilac Heber koji danas igra u New York Cityju.

Dileme o najboljem treneru dekade nema. Najbolji i najuspješniji Rijekin trener, ne samo u jednom desetljeću nego svih vremena, je Matjaž Kek. Najtrofejniji, najduže na klupi, naj-naj-naj!

Nizat će se po petorica igrača kandidata po pozicijama, a navijači mogu glasati na Rijekinoj web-stranici i službenim klupskim profilima na Twitteru, Facebooku, Instagramu...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci