Obavijesti

Sport

Komentari 22

Rijeka - Bundesliga u šopingu! Čolak 7, Štefulj 3 milijuna eura

Rijeka - Bundesliga u šopingu! Čolak 7, Štefulj 3 milijuna eura

U klubu kriju imena njemačkih klubova kao Coca Cola tajnu sastojaka, ni u ludilu ne idu 'on the record', ali nema ni demantija. Svoj dolazak na Rujevicu najavili su i iz Serie A, jako ih zanima vratarski dragulj Pandur

VIDEO

Kad je u zadnjem kolu naše lude korona-sezone Antonio Čolak (26) utrpao četiri komada Istri procijenili smo kako mu je cijena sada skočila možda i na 5 milijuna eura. Procijenili i - podcijenili.

POGLEDAJTE VIDEO: Riječka pobjednička pjesma usred Splita

Pokretanje videa...

Slavlje Rijeke na Poljudu 01:00

Interes za Čolaka ide iznad Dinama (koji je navodno nudio 3 milijuna eura) i VfB Stuttgarta (čiji interes se preliminarno na oko 5 milijuna).

Veliki je broj klubova, njih desetak, većina kojih zasad tek obigrava oko Čolaka, a na Rujevici kriju imena klubova kao Coca Cola tajnu sastojaka.

Ni u ludilu ne idu 'on the record', ali - nema ni demantija. Štoviše, iz nekoliko izvora jako bliskih Rijeci potvrđeno nam je kako je jedan Bundesligaša jače kategorije nego Stuttgart razgovore o Čolaku počeo od 6-7 milijuna eura.

Očigledno činjenice da je 'Čoki-gol' na širem spisku izbornika Dalića, a uz to i najbolji strijelac te najbolje ocijenjeni igrač cijele Prve HNL za sezonu 2020/21, imaju i svoj blagotvorni financijski efekt čija će se konkretnost tek rasplesti jer... Ove sezone kasni sve pa i prijelazni rok.

Rijeka i Dinamo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

A da Bundesliga u ova teška pandemijska vremena ima ozbiljnu namjeru obaviti šoping na Rujevici ilustrira još jedna vijest: sjajni mladi lijevi bočni Daniel Štefulj (20) također je na meti nekoliko njemačkih klubova (i otac mu je karijeru napravio u Bundesligi), a početna cijena je 3.000.000 €.

Naravno, ako se za Čolaka utrži prava lova onda Rijeka neće tek tako u prodaju ostalih dragulja koje bi mladi (i već trofejni) trener Simon Rožman (37) rado zadržao - ako ništa, a onda barem dok se ne razjasni koliko će daleko ove jeseni Rijeka otići u Europi.

Stoga se zasad ozbiljno ne razmatra niti interes za vratarsku senzaciju, 20-godišnjeg Ivor Pandura koji je zapeo za oko klubovima iz Serie A i Serie B, a najavljeni su i dolasci na Rujevicu da bi se konkretnije popričalo o mogućem transferu.

Rijeka i Dinamo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

Inače, Rijeka je u kontaktu sa albanskom Vllaznijom u kojoj je na poziciju sportskog direktora sjeo negdašnji igrač Bijelih Matko Djarmati pa se sa albanskim klubom razgovara o mogućoj suradnji, razmjeni igrača i sl.

Kontakt postoji, a 'Lokomotivin poučak' govori o tome koliko suradnja sa albanskim i kosovskim klubovima može biti dobra. Vllaznia je prvi klub Napolijevog sjajnog braniča Elseida Hysaja, a iz tamošnje Škole nogometa put do Rujevice je našao i Bekim Balaj, napadač koji je odličan dojam u svojih godinu i pol dana u Rijeci (46 utakmica i 18 golova).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog