Obavijesti

Sport

Komentari 13

Rijeka dovodi stopera Arsenića, Haliloviću ozljeda otela transfer

Rijeka dovodi stopera Arsenića, Haliloviću ozljeda otela transfer
5

Na Rujevici će sljedećeg tjedna biti predstavljeno stopersko pojačanje iz poljske Jagiellonie, diplomant osječke nogometne škole - Zoran Arsenić. Prošle je sezone Arsenić u jakoj poljskoj Ekstraklasi odigrao 30 utakmica

VIDEO

Da su ga na stoperskim pozicijama dočekali npr. SamardžićElez ili Mitrović & Župarić, nikada Simonu Rožmanu vjerojatno ni na kraj pameti ne bi palo da svoju Rijeku dizajnira u sustavu s trojicom stopera.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivor Pandur, riječki dečko ispunio si je san o Ligi petice

Pokretanje videa...

Ivor Pandur, ljeto 2020 04:33

Ali kad mu je Dinamo na Rujevici utrpao pet komada (uz dojam kako je, samo da je htio, mogao zabiti još pet), slovenski je trener shvatio kako u veznom redu, napadu i na bokovima možda i ima kadar za svoju ideju nogometa, ali u srcu obrane - sigurno ne.

Uprava mu je zimus dovela Nina Galovića koji se... Još snalazi. I dečku treba dati vremena i kredita, u novu je momčad i klub uletio baš usred korona-sezone.

Unatoč tome što, osim mladog golmana Ivora Pandura koji je za početnih 2 milijuna eura otišao u Veronu, još nisu napravili drugi jači izlazni transfer, Mišković & com. i dalje: idu jako.

Na Rujevici će sljedećeg tjedna biti predstavljeno stopersko pojačanje iz poljske Jagiellonije, diplomant osječke nogometne škole - Zoran Arsenić (26). Osječanin je iz rodnog grada 2017. otišao u krakovsku Wislu pa u siječnju 2019. preselio u Jagielloniju.

Prošle je sezone Arsenić u jakoj poljskoj Ekstraklasi odigrao 30 utakmica, a sa njime i Galovićem u napokon očekivanom izdanju pa još kad formu uhvati Capan koji uvijek može i na stopera, a mlađahni Smolčić prodiše punim prvoligaškim plućima...

Rijekina bi uža obrana mogla (trebala!) napokon biti takva da vezni red ne mora igrati s mišlju 'Ako izgubimo loptu iza je odmah frka i vjerojatno primamo gol'.

Šibenik: Slavlje Rijeke nakon gola Lokomotivi u finalu Hrvatskog nogometnog kupa

Inače, već bi se (uz onaj Pandurov) vjerojatno dogodio još jedan izlazni transfer (prije onog istinski lukrativnog, Čolakovog), ali Rijeku i njenog ponajboljeg igrača prošle sezone, Tibora Halilovića (25) pogodio je klasični sportski peh.

Sjajni nogometaš i sjajni mladi čovjek Halilović trebao je prijeći u nizozemski Heerenveen, ali baš na dan kad je transfer trebao biti 'zacementiran', dečku koji je svojim golom u finalu Kupa Rijeci donio trofej, na utakmici s Lokomotivom dogodila se ozljeda ligamenata koljena i - prisilna pauza od tri mjeseca.

Rijeka: HNK Rijeka i NK Istra susreli se u 3. kolu Prve HNL

Na sreću, Rijeka se unaprijed osigurala dovođenjem na posudbu iz Nürnberga u najmanju ruku jednako kvalitetnog veznjaka, Slovenca Adama Gnezde Čerina (21).

Čerin je doveden kao zamjena za Halilovića koji je trebao obući dres Heerenveena. Rijeka je dobila još jednog odličnog veznog igrača, a Tibor će se u miru oporaviti pa do kraja ove ili u narednoj sezoni, u to smo sigurni, i sebi i Rijeci donijeti neki drugi pravi transfer.

Inače, na Rujevici su dvije novosti vezane uz korona virus: igrač koji je bio zaražen korona virusom nakon samoizolacije više nije pozitivan, ali jednom je drugom igraču nalaz bio pozitivan na Covid-19. Imena su, naravno, tajna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom