Obavijesti

Sport

Komentari 51

Rijeka i Osijek u borbi za treće pretkolo: Evo gdje gledati...

Rijeka i Osijek u borbi za treće pretkolo: Evo gdje gledati...

Nakon pobjede u dalekom Nur-Sultanu (2-1) uz prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige, Osijek će večeras od 20.30 u Gradskom vrtu ugostiti kazahstanski Kizilžar i pokušati potvrditi prolazak dalje. Rijeka od 19 sati gostuje kod Djurgardena

VIDEO

Puno mučenja i upitnika iznad glave, ali Dinamo je svoj posao odradio i plasirao se u treće pretkolo Lige prvaka gdje će igrati protiv Ludogoreca i minimalno osigurao grupnu fazu Konferencijske lige. Toplo se nadamo kako će sljedeći tjedan u europskoj akciji biti svi naši klubovi. Hajduk se priključuje u trećem pretkolu Konferencijske lige, a za prolazak u tu fazu bore se Osijek i Rijeka.

Pokretanje videa...

Osijek na pripremama 02:57

Nakon pobjede u dalekom Nur-Sultanu (2-1) uz prvom susretu drugog pretkola Konferencijske, Osijek će večeras od 20.30 u Gradskom vrtu ugostiti kazahstanski Kizilžar i pokušati potvrditi prolazak dalje.

Nisu ni Osječani briljirali u prvom susretu, umjetna trava i umor zbog dugog puta uzeli su maha, ali golovima Laszla Kleinheislera i Mihreta Topčagića vodili su 2-0 i imali lijepu prednost uoči uzvrata. Dojam je mogao biti puno bolji da Darko Nejašmić nije zabio autogol, ali kako je i sam Bjelica rekao, to je u jednu ruku dobro jer se njegovi igrači neće opustiti i olako shvatiti Kazahstance. Pogotovo nakon poraza od Lokomotive u prvenstvu.

Osječani su veliki favoriti, a tako misle i kladionice. Koeficijent na pobjedu hrvatskog kluba je 1.36, a tečaj na trijumf Kizilžara je 6.50.

Prijenos je od 20.30 na MAXSport 1, novom kanalu Hrvatskog telekoma, koji se može pratiti u osnovnom paketu MAXtv-a putem interneta i paketima Osnovni Extra, MAX Arena ili MAX Sport Plus na MAXtv-u putem satelita, potom u paketu Imam sve EVOtv-a  i paketu Sportski 2 na Iskon.TV-u.

Osijek će u slučaju prolaska u prvoj utakmici gostovati kod boljega iz ogleda Boteva iz Plovdiva i ciparskog APOEL-a, koji su u prvoj utakmici u Bugarskoj remizirali 0-0.

A puno teži zadatak očekuje Rijeku. Nakon poraza od 2-1 u prvom susretu na Rujevici, Riječani od 19 sati gostuju u Švedskoj protiv neugodnog Djurgardena. 

Šveđani igraju u jako dobroj formi, u domaćem prvenstvu su na prvom mjestu, a to su i pokazali u prvom susretu na Rujevici. Rijeka je izgledala bezidejno i nedorečeno, neki igrači poput Vrančića i Obregona su razočarali pa bi večeras priliku od prve minute trebali dobiti riječke mlade snage poput Matije Frigana i Adriana Libera. 

Prva utakmica 2. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Rijeka - Djurgardens

Rijeka nema što čekati i mora napasti preuzeti inicijativu od prve minute. A vjerujemo kako trener Dragan Tadić ima recept za srušiti Šveđane. Bit će teško, a tako kažu i kladionice koje su ulogu favorita prebacile na stranu Djurgardena. Koeficijent na pobjedu domaćina je 1.60, a na pobjedu Rijeke 4.70. 

Prva utakmica 2. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Rijeka - Djurgardens

Utakmica počinje u 19 sati, a kako ne bi došlo do preklapanja termina s Osijekom u slučaju produžetaka, prijenos će biti na MaxSport 2, što će ujedno biti i prvi prijenos na novome kanalu. 

U slučaju prolaska dalje, Rijeka će u trećem pretkolu igrati protiv pobjednika susreta između Sepsija i Olimpije (3-1). Podsjetimo, Hajduk se uključuje u trećem pretkolu Konferencijske lige, a u prvoj utakmici 4. kolovoza na Poljudu dočekat će pobjednika dvoboja između portugalske Vitórije i mađarske Puskas Akademije (3-0).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku