Obavijesti

Sport

Komentari 4

Rijeka još ne nazire protivnika: Gzira odigrala 'nulu' u Andori

Rijeka još ne nazire protivnika: Gzira odigrala 'nulu' u Andori

Bivši igrač druge momčadi Dinama Mato Stanić zabio je dva penala u pobjedi Širokog Brijega nad Vlazznijom. Velež se pobjedom vratio u europska natjecanja nakon 33 godine

VIDEO

Ovaj četvrtak odigrano je čak 30 utakmica novog Uefina natjecanja, Europske konferencijske lige, a među njima i duel koji će dati protivnika Rijeke u drugom pretkolu.

Sant Julia i Gzira United odigrali su u Andori prvu utakmicu bez golova. Iako je momčad koja je priredila prvoklasnu senzaciju 2019. izbacivši Hajduk bila izraziti favorit, nije uspjela doći do prednosti pa će u uzvratu idući četvrtak morati izboriti utakmicu s Riječanima.

Tko god prođe u tom okršaju, bit će domaćin prve utakmice 22. srpnja, a na Rujevicu stiže na uzvrat 29. srpnja.

Pokretanje videa...

Robert Palikuća predstavljen u Rijeci 01:03

Široki Brijeg na krcatoj je Pecari pobijedio albansku Vlazzniju 3-1. Mato Stanić, bivši igrač Dinama II, zabio je dva penala za domaćine, jedan je dodao i Daniel Lukić, a gostima je nadu za uzvrat, unatoč crvenom kartonu Ardita Krymija, golom u nadoknadi dao Mehdi Coba.

Pobjednik tog dvoboja ide na ciparski AEL Limassol i gostovat će u prvoj utakmici.

Mostarski Velež je u prvoj europskoj utakmici nakon čak 33 godine pobijedio na Grbavici Coleraine iz Sjeverne Irske 2-1. Gosti su poveli golom Bena Dohertyja, ali okrenuo je Brazilac Ubiratan Brandao de Souza golovima iz dva penala. I tu tamo su gosti kraj utakmice dočekali s desetoricom.

Atenski AEK čeka boljega iz tog dvoboja.

Sarajevo je remiziralo 0-0 kod moldavskog Milsamija. Krste Velkoski promašio je penal pa će o pobjedniku i potencijalnoj utakmici s Elfsborgom u idućoj rundi odlučivati uzvrat na Koševu.

Maribor je protiv Urartua iz Armenije pobijedio 1-0 golom Nine Žugelja i napravio korak prema okršaju s Hammarbyjem i idućem kolu, a istim rezultatom Domžale su pobijedile Swift Hesperange  iz Luksemmburga golom Andraža Žiniča. Bolji ide na pobjednika susreta finske Honke i Runavika s Farskih Otoka (prva utakmica 0-0).

MOL Fehervar remizirao je s armenskim Araratom 1-1 uz gol njemačkog nogometaša hrvatskih korijena Marcela Heistera, bivšeg igrača Zadra i Istre. Pobjednik bi mogao na poljski Slask koji je u gostima pobijedio estonski Paide Linnameskoond 2-1.

Podsjetimo, i Osijek i Hajduk već znaju protivnike u drugom pretkolu. Momčad Nenada Bjelice ide na poljski Pogon Szczecin, a Jensa Gustafssona na kazahstanski Tobol Kostanaj. Osječani su u prvoj utakmici gosti, a Splićani domaćini.

Prije tih utakmica, 19. srpnja, hrvatski će protivnici znati i potencijalne protivnike u trećem prektolu, dođu li do te faze. Dinamo će, u slučaju potvrde prolaska nad islandskim Valurom, u drugom pretkolu Lige prvaka, igrati protiv ciparske Omonije i biti domaćin u prvoj utakmici 20. ili 21. srpnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju