Obavijesti

Sport

Komentari 14

Rasipa se Šibenik: Dvojica otišla u Rijeku, Sahiti opet u Hajduku

Rasipa se Šibenik: Dvojica otišla u Rijeku, Sahiti opet u Hajduku

Grad je jako lijep, kao i klub. Jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj. Očekivanja su velika u odnosu na Šibenik, želim ostvariti dobar plasman s Rijekom, kazao je bivši igrač Šibenika Prince Ampem Obeng

VIDEO

Rijeka je danas predstavila Roberta Palikuću kao nasljednika Ivana Mancea na poziciji sportskog direktora, a nedugo nakon toga je svlačionica postala brojnija za dva igrača. 

Pokretanje videa...

Robert Palikuća predstavljen u Rijeci 01:03

Riječku jedinicu od Ivana Nevistića, koji je otišao u Dinamo, trebao bi preuzeti bivši golman Šibenika Nediljko Labrović (21), koji je došao kao slobodan igrač te potpisao četverogodišnji ugovor. 

Neće biti sam na Kvarneru, društvo će mu praviti još jedan bivši igrač Šibenika, Ganac Prince Ampem Obeng (23). Ovaj ubojiti krilni napadač je potpisao ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja na godinu dana.

Susret Šibenika i Istre u 33. kolu HT Prve lige

Osim njih dvojice, Šibenik su napustili sportski direktor i predsjednik Ivan i Josip Bulat, a u Hajduk se s posudbe vratio Emir Sahiti. Šibenčani su imali mogućnost otkupa, ali očito kolumbijskim vlasnicima to nije prioritet. Mladi Albanac je za Šibenik odigrao 33 utakmice uz sedam golova te je bio jedan od najboljih igrača. Zabio je Dinamu, čak i Hajduku na Poljudu, što je i proslavio, a te scene su razljutile navijače 'bilih' pa je pitanje kako će ga dočekati po povratku. Šibenik se tako polako rasipa nakon prve sezone u Prvoj HNL nakon povratka i pitanje je u kakvom sastavu ćemo ih gledati sljedeće sezone.

Dolazak šibenskog dua u Rijeku bio je stvar formalnosti, njihov transfer dogovoren je još za vrijeme bivšeg sportskog direktora Ivana Mancea.

- Drago mi je što sam postao član Rijeke, nadam se da ću opravdati očekivanja. Mogu obećati maksimalan rad. Rijeku vidim u samome vrhu - kazao je Labrović, a njegov suigrač Ampem je dodao:

- Grad je jako lijep, kao i klub. Jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj. Očekivanja su velika u odnosu na Šibenik, želim ostvariti dobar plasman s Rijekom.

Šibenik: HNK Šibenik protiv GNK Dinamo u 9. kolu Prve HNL

Za obojicu će ovo biti veliki iskorak u karijeri nakon što su sa Šibenikom igrali drugu ligu te ove sezone osigurali ostanak u prvoligaškom društvu. Bili su stožerni igrači 'narančastih', Labrović je skupio 26 nastupa, a Ganac četiri više uz četiri gola i tri asistencije.

Nova dva igrača su u rosteru, ali pred novim sportskim direktorom je jako puno posla. Šestorica nogometaša su otišla, a on mora skrpati novu momčad uz minimalna financijska sredstva.

Šibenik: 25. kolo Hrvatski Telekom Prve HNL: Šibenik - Osijek

U odnosu na prošlu sezonu, u dresu Rijeke više nećemo gledati Andrijaševića, Capana, Nevistića, Štefulja, Menala i Yatekea, a pitanje je hoće li Josip Drmić i Sandro Kulenović ostati.

Svlačionica je poprilično prazna, a Palikuća će morati pronaći pojačanja koja će moći adekvatno zamijeniti sada već bivše igrače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu