Obavijesti

Sport

Komentari 8

Rijekin as više za Superkup! Bušnja zabio dva svjetska gola

Rijekin as više za Superkup! Bušnja zabio dva svjetska gola
4

Denis Bušnja je u 4-1 pobjedi nad ciparskim APOEL-om u Kranjskoj Gori zabio dva prekrasna gola, oba s nekih 18-19 metara, prvi u rašlje... Rijeka ima asa više za derbi u Maksimiru!

VIDEO

U subotu se u Maksimiru igra Superkup, Rijeka i Dinamo idu po prvi trofej sezone... Još malo pa hrvatska nogometna sezone kreće i službeno!

Bijeli su još u Kranjskoj Gori. U četvrtak će predstaviti novi dres za 2019/20-o (sponzor opreme i dalje je španjolska Joma), u Zagreb stižu direktno iz Slovenije, a u generalki su sa 4-1 nadigrali i pobijedili ciparski APOEL.

Igrač utakmice: Denis Bušnja, dvostruki strijelac. Dečko je još tinejdžer, 19 mu je godina, reprezentativac je svoje dobne kategorije, može i u napad i u vezu.

Još je zimus skrenuo pažnju na sebe golom kineskom Beijing Sinobo Guoanu, a vrhunski je osmislio akciju kojom je Rijeka u ožujku povela baš protiv Dinama u Maksimiru.

Bušnjin nogomet su dribling, trka, duel, dinamika, asistencije i - golovi. Pogledajte dva sjajna, jedan u rašlje, a jedan u donji lijevi kut, koje je zavukao APOEL-u:

Bušnja je dio novog riječkog nogometnog vala kojeg još čine Lepinjica, Vuk, braća Smolčić, Štefulj... Puni talenta, ali i discipline. Na travnjaku pozitivno bezobrazni, ali van terena klasična riječka priča... Odmjereni, pristojni, gotovo pa pretihi i staloženi.

- Stvarno smo igrali odlično, organizirano. Jedva čekamo Superkup pa HNL, da napokon počnu službene utakmice. Moji golovi? Pucački treninzi, to je to! - rekao je nakon pobjede i dva gola protiv Ciprana Bušnja koji je igrao drugo poluvrijeme u 11-orki: Prskalo - Pavelić, Velkovski, Escoval, Štefulj - Pavičić, Lončar, Bušnja - Murić, Vuk, Acosty.

U prvom su dijelu igrali: Sluga - Raspopović, Župarić, Punčec, Tomečak - Lepinjica, Capan, Halilović - Kvržić, Čolak, Gorgon, Halilović. Golove za Rijeku, uz Bušnju, u prvom su poluvremenu zabili Antonio Čolak i Tibor Halilović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu