Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rimac je oprao Cibonu nakon pobjede, slavila je i Cedevita...

Rimac je oprao Cibonu nakon pobjede, slavila je i Cedevita...
1

Oba zagrebačka regionalna ligaša pobijedila su u nedjeljnim utakmicama ABA lige. Cibona je pobijedila Tajfun u Zagrebu 71-69, a Cedevita Sutjesku u Nikšiću 83-68...

VIDEO

Cibona je ubilježila prvu pobjedu u novoj sezoni, protiv slovenskog prvaka Tajfuna iz Šentjura, debitanta u ABA ligi, jedva je slavila 71-69. Gosti su imali zadnji napad, ali otvorena Držićeva trica pukom srećom po ''vukove'' je iscurila iz obruča.

Slaven Rimac pohvalno je govorio o Šentjuru. Iako su ga mnogi uoči sezone svrstavali na samo dno ABA lige, trener Cibone prognozirao im je dobru sezonu, a onda zastao i poentirao:

- Treba biti realan, mi smo loši. Čeka nas puno rada, novi igrači moraju se naviknuti, gust je raspored, a ne mogu se svi problemi riješiti za par dana.

Cibona je izgubila 16 lopti i promašila čak 11 od 19 slobodnih bacanja. U utakmici prepunoj grešaka istaknuo se samo Ante Žižić s 19 koševa i šest skokova.

Gust raspored o kojem je Rimac govorio nastavlja se već u utorak, kad cibosi u Domu sportova igraju veliki zagrebački derbi protiv Cedevite koja je svladala Sutjesku u Nikšiću 83-68 i jedina je momčad, uz Crvenu zvezdu, sa stopostotnim učinkom.

ABA liga, 2. kolo:

  • Mega Vizura - Partizan 76-59
  • MZT Skoplje - Metalac 93-67
  • Cibona - Tajfun 71-69
  • Sutjeska - Cedevita 68-83
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju