Obavijesti

Sport

Komentari 13

Ristovski se zbog izbornika oprostio od reprezentacije!

Ristovski se zbog izbornika oprostio od reprezentacije!

Uvijek sam davao sve od sebe za Makedoniju, ali pod čovjekom koji je vodi zadnje dvije godine idemo u potpuno krivom smjeru. Ne mogu u tome sudjelovati i zato napuštam najdražu momčad, napisao je Ristovski

VIDEO

Stefan Ristovski srce je i duša Dinamove momčadi. Igrač u kojeg se možete pouzdati na kojoj god poziciji igrao, a uz to je veliki borac i lider u plavoj svlačionici. Po mnogima i prvi kandidat za kapetansku traku u slučaju odlaska Dominika Livakovića.

Pokretanje videa...

Urnebesna snimka Joška: 'Od benge do Cityja u dvije godine' 00:39

Otkako je došao u zimu 2021. godine, ovaj desni bek postao je jedan od stožernih igrača Dinama s kojim je rušio Tottenham za četvrtfinale Europske lige te igrao grupnu fazu Lige prvaka. Ljubimac je navijača hrvatskog prvaka i kapetan reprezentacije Sjeverne Makedonije, no odlučio je završiti to životno poglavlje.

Susret Dinama i Astane u 2. pretkolu Lige prvaka

Stefan Ristovski oprostio se od reprezentacije, a razlog nije tajio. Otišao je zbog neslaganja s izbornikom Blagojem Milevskim. 

- Uvijek sam davao sve od sebe za Makedoniju, ali pod čovjekom koji je vodi zadnje dvije godine idemo u potpuno krivom smjeru. Ne mogu u tome sudjelovati i zato napuštam najdražu momčad - napisao je igrač Dinama na društvenim mrežama. 

UEFA Euro 2024 Qualifier - Group C - England v North Macedonia

Za reprezentaciju Sjeverne Makedonije odigrao je 82 utakmice i s njom igrao na Europskom prvenstvu prije dvije godine. U međuvremenu je postao i kapetan izabrane vrste, no nije mu se svidio put kojim ide njegova reprezentacija. 

Hajduk i Dinamo sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a

Ristovski će se tako u potpunosti posvetiti Dinamu, no pitanje je je li zauvijek zalupio vrata reprezentaciji. Navijači Makedonije nadaju se njegovom povratku u slučaju odlaska Milevskog. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju