Obavijesti

Sport

Komentari 6

Robert Jarni: Mogli smo im zabiti četiri komada...

Robert Jarni: Mogli smo im zabiti četiri komada...
1

Hajdukov trener nezadovoljan je ishodom derbija, dok je Zvonimir Soldo siguran da će Dinamo već u srijedu igrati puno bolje i agresivnije

VIDEO

Ne mogu biti zadovoljan, Dinamo je zabio iz jedine prave šanse zabio gol. A mi smo mogli zabiti tri ili četiri puta, rekao je nakon 1-1 protiv novog/starog prvaka Robert Jarni i dodao:
- Izgleda da mi stvarno moramo zabiti najmanje dva gola da nekoga dobijemo...
Hajdukov trener nije bio zadovoljan jer je Hajduk imao sve, a na kraju ipak ostao bez pobjede. S druge strane, Dinamov strateg nije djelovao posebno uznemireno.
- Ne možemo biti zadovoljni kako smo odigrali prvo poluvrijeme. Jedino je Bišćan dovoljno čvrstvo ulazio u duele. U nastavku smo napravili neke korekcije u našoj igri i to nam se isplatilo - komentar je Zvonimira Solde nakon uglavnom neuvjerljive partije njegove momčadi. Cijele sezone su dominantni, a ove poljudske večeri većim su dijelom utakmice bili u "mišjoj rupi".
- Falila nam je duel igra - ponovio je Soldo.
A kad smo već kod ponavljanja, Jarni je po tko zna koji put ponavljao koliko problema ima s ozljedama.
- Borimo se s oscilacijama, nekoliko igrača je otišlo, a puno je ozlijeđenih. Ekipu cijelo vrijeme sastavljam po tome tko je zdrav. Dan prije ove utakmice Sablić mi je došao i rekao da ne može. Andrić također. Sada se i Cernat ozlijedio, a u toj situaciji nije ni sviran faul - pričao je Jarni.
Za četiri dana na redu je prva utakmica finala Kupa.
- Mi moramo biti još agresivniji ako želimo osvojiti Kup, a to želimo. Nadam se da će se do tad neki ozlijeđeni oporaviti - rekao je Hajdukov trener. S druge strane, Soldo tvrdi da zna što treba promijeniti kako bi njegova momčad u srijedu zaigra bolje.
- Bit ćemo sigurno puno agresivniji nego danas - obećao je Soldo.
- Mi smo i prije ove utakmice rekli da nam je finale Kupa puno važnije od ove utakmice koja nije značila ništa osim pitanja prestiža - dodao je trener zagrebačke momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku