Obavijesti

Sport

Komentari 39

Rodila se kao muško, tvrdi da je spavala s pola momčadi Reala: 'U jednog sam se i zaljubila'

Rodila se  kao muško, tvrdi da je spavala s pola momčadi Reala: 'U jednog sam se i zaljubila'

U jednoga od njih sam se i zaljubila. Nismo stigli dalje od poljupca. Dobro se ljubi, ali igrao je toplo-hladno sa mnom. Ispostavilo se da je on prikriveni homoseksualac, tvrdi Amor Romeira

VIDEO

Poznato je da slavni, a oni i manje slavni nogometaši nerijetko uživaju u uslugama djevojaka upitnog morala, a španjolski nogomet potresao je medijski istup za El Espanol najpoznatije španjolske transeksualke Amor Romeire (32) koja tvrdi da je spavala s 'pola' svlačionice Real Madrida.

- Imala sam odnos sa puno nogometaša iz cijele španjolske lige, a najviše ih je bilo iz Real Madrida. Naravno, ne mogu reći o kojim igračima je riječ, ali priznajem da sam se u jednog čak i zaljubila. Bio je to najljepši igrač u ligi. Nisam o tome nikom govorila. Samo je dvoje meni najbližih ljudi znalo kako se osjećam - ispričala je Romeira.

- Sa tim u kojeg sam se zaljubila zapravo nisam imala odnos. Nismo stigli dalje od poljupca. Dobro se ljubi, ali igrao je toplo-hladno sa mnom. Povremeno me je znao izluditi, pa sam ga blokirala na svim društvenim mrežama. Riječ je o jednom od najlepših nogometaša lige. Ispostavilo se da je on prikriveni homoseksualac, samo ne smije to javno objaviti zbog homofobije u nogometu - objasnila je Amor.

Romeira se proslavila u španjolskoj verziji "Big Brothera", a kasnije se pokušala probiti u pjevačke 'vode' gdje nije bila uspješna, ali je često dobivala ponude da reklamira određene brendove pa se tako i kretala u svijetu poznatih i slavnih.

- Sve je to lijepo, uživate u blagodatima, kupujete u "Chanelu", živite u luksuznoj kući, putujete, posjećujete najbolje restorane i slično, ali na kraju dana, kad se pogledate u ogledalo, imate rogove - opisala je Romeira aludirajući na to većina nogometaša vara supruge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani