Sport

Komentari 10

Rog i ekipa nisu mogli ništa: Ronaldo im je zabio dva gola

Rog i ekipa nisu mogli ništa: Ronaldo im je zabio dva gola

Prvi gol postigao je snažnim udarcem s ruba kaznenog prostora nakon proigravanja Morate, a drugog odlično se snašavši pred gostujućim golom nakon udarca iz kuta. Marko Rog igrao je 90 minuta

Talijanski nogometni prvak Juventus u susretu je 8. kola na svom terenu rutinski svladao Cagliari sa 2-0 (2-0).

Susret je s dva gola u završnici prvog poluvremena riješio Cristiano Ronaldo (38, 42). Prvi gol postigao je snažnim udarcem s ruba kaznenog prostora nakon proigravanja Morate, a drugog odlično se snašavši pred gostujućim golom nakon udarca iz kuta.

Hrvatski reprezentativni veznjak Marko Rog odigrao je čitav susret za Cagliari koji je ostao 11. sa 10 bodova, dok je Juventus skočio na drugo mjesto sa 16 bodova, jednim manje uz utakmicu više od vodećeg Milana.

Ranije u subotu Spezia i Atalanta su igrale 0-0. Gosti iz Bergama napadali su čitavim tijekom susreta, u 57. minuti su bili uvjereni kako su napokon probili bunker domaćih kada je Gosens zatresao mrežu, no pregledom snimke ustanovljeno je kako je asistent Zapata bio u minimalnom zaleđu, pa je dvoboj okončan podjelom bodova. Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić odigrao je drugo poluvrijeme za Atalantu kod koje je Boško Šutalo ušao u igru u 88. minuti, dok je Martin Erlić odigrao čitav susret u obrani Spezije.

Atalanta je sada šesta sa 14 bodova, koliko imaju i četvrti Napoli, peta Roma i sedmi Lazio, dok je Spezia 12. s devet bodova.

U prvoj subotnjoj utakmici Lazio je kao gost svladao Crotone sa 2-0 (1-0). Strijelci za rutinsku pobjedu rimskog sastava u utakmici igranoj po jakoj kiši bili su Immobile (21) i Correa (58).

Najčitaniji članci