Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
84 komentara

Rog je stigao, sljedeći na redu je Zagrebov Dominik Livaković

PLATILI GA 3 MILIJUNA EURA Split će dobiti čak i 30 posto od idućeg transfera. Marko Rog (19) potpisao petogodišnji ugovor. Odmah će se priključiti momčadi...

Tino Jurić/PIXSELL
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
84 komentara

A što vi mislite o Marku Rogu, upitao je Zdravko Mamić članove stožera na pripremama.

- Jako dobar igrač - složili su se svi.

- Ne dobar, nego odličan. Neviđeni talent - rekao je Zdravko, udobno zavaljen u foajeu hotela.

Dva dana poslije Marko Rog postao je novi Dinamov nogometaš. Kuhalo se nešto u utorak ujutro, Mamić se nije "skidao" s mobitela. A onda je naglo prekinuo razgovor i u 14 sati sjeo u auto i odjurio.

- Ide po Roga - prolomilo se hotelom.

Dinamo je uspio "smekšati" braću Žužul i kupiti jednog od najboljih mladih nogometaša u Hrvatskoj. No cijena nije mekana. Za Roga je Dinamo platio tri milijuna eura, uz dodatak da će od Rogovog sljedećeg transfera Splitu pripasti 30 posto. 

Teoretski, proda li Dinamo Roga za 10 milijuna, Split će dobiti dodatnih tri milijuna. To je najveći transfer u povijesti Dinama i hrvatske nogometne lige. 

Rekord "modrih" držao je Argentinac Adrian Calello, koji je u zimu 2009. doveden za 2,2 milijuna eura i za te novce u četiri godine zabio je jedan gol. 

Došao s Rogom pa okrenuo rundu

Marko Rog već se priključio momčadi na pripremama u Sloveniji. Stigao je u pratnji Zdravka Mamića u hotel u Moravskim Toplicama oko 23 sata u utorak. Mamić je odmah pozvao rundu i poslao po igrače da se spuste i upoznaju novog suigrača.

Mamić nakon Roga ide po Livakovića

Varaždinec koji je još prošle godine na obiteljskom gospodarstvu u Nedeljancu pomagao roditeljima u uzgoju varaždinskog zelja, postao je najskuplje pojačanje Dinama u povijesti. 

Osim Roga, Zdravko Mamić radi na dolasku još jednog igrača, a riječ je o golmanu Zagreba Dominiku Livakoviću. 

Dražen Medić tvrd je "orah", no ako je uspio dogovoriti s braćom Žužul, koja su se klela da će Rog još dugo ostati u Parku Mladeži, ne treba sumnjati da će "omekšati" i Medića...

Naši partneri pišu
Message