Obavijesti

Sport

Komentari 0

Roma se vratila iz mrtvih i s dva gola iščupala remi na San Siru

Roma se vratila iz mrtvih i s dva gola iščupala remi na San Siru

Ante Rebić nije igrao za Milan zbog ozljede, a najviše je nakon ovog kola profitirao Napoli koji je povećao prednost na vrhu pred pratnjom na sedam bodova

VIDEO

U derbiju 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Roma su na San Siru odigrali 2-2, nakon što su gosti nadoknadili dva gola zaostatka u posljednjih sedam minuta susreta.

Domaćin je poveo u 30. minuti golom Pierrea Kalulua, a u 77. minuti je Tommaso Pobega približio "Rossonere" pobjedi. Tračak nade Romi je donio Roger Ibanez smanjivši na 2-1 nakon ubačaja iz kornera, a kada se već činilo da će Milan iščupati pobjedu, Tammy Abraham je u četvrtoj minuti nadoknade izjednačio.

Pokretanje videa...

Zlatan helikopterom na trening 01:30

Lorenzo Pellegrini je ubacio iz slobodnog udarca, Nemanja Matić pucao glavom, Ciprian Tatarusanu je sjajno obranio, ali je Abraham pospremio odbijanac u mrežu za 2-2. Ante Rebić nije nastupio za Milan zbog ozljede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj rezultat najviše je obradovao lidera Serie A Napoli koji je na gostovanju pobijedio Sampdoriju 2-0.

Nakon što su u prošlom kolu izgubili na gostovanju kod Intera (0-1) i tako prekinuli niz od 11 uzastopnih pobjeda, nogometaši Napolija vratili su se na pobjedničke staze. U susretu 17. kola Napoli je na gostovanju porazio Sampdoriju sa 2-0 upisavši 14. pobjedu ove sezone, uz dva remija i samo jedan poraz.

Počelo je loše za momčad Luciana Spallettija. U 6. minuti Matteo Politano nije realizirao jedanaesterac, pogodio je stativu. Međutim, 13. minuta kasnije Victor Osimhen je zabio za 1-0.

Novi problemi za Sampu stigli su u 39. minuti kada je Tomas Rincon zaradio crveni karton zbog oštrog starta.

U 80. minuti Napoli je dobio još jedan kazneni udarac nakon što je Ronaldo Vieira igrao rukom. Ovoga puta pucao je Eljif Elmas zabivši za 2-0.

Serie A - Sampdoria v Napoli

U ranije odigranom susretu Lazio i Empoli su na Olimpicu odigrali 2-2 nakon što su gosti u posljednjih osam minuta zabili dva gola.

Domaćin je poveo već u drugoj minuti golom Felipea Andersona, a u 54. je Mattia Zaccagni zabio za 2-0. U 63. minuti "nebesko-plavi" su bili blizu trećeg gola, pucao je Sergej Milinković-Savić, no Guglielmo Vicario je sjajno reagirao odbivši loptu u vratnicu.

U 84. minuti Francesco Caputo je smanjio vrativši nadu gostima, a u četvrtoj minuti nadoknade je Razvan Marin sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora donio gostima bod. Hrvatski nogometaš Toma Bašić je za Lazio igrao od 87. minute, dok je Marko Pjaca u dresu Empolija zaigrao od 68. minute.

Bio je ovo prvi bod Lazija nakon dva uzastopna porza, dok je Empoli drugi susret u nizu remizirao.

Bez pobjednika, ali i golova je završio susret između Spezije i Leccea. Kristijan Bistrović je za goste igrao od 66. minute.

VIDEO Krvavi obračun huligana Rome i Napolija na autocesti
VIDEO Krvavi obračun huligana Rome i Napolija na autocesti

U prvom nedjeljnom susretu Salernitana i Torino su odigrali 1-1. Gostujuća momčad koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić je povela u 36. minuti golom Antonia Sanabrije. Torino je u prvom dijelu imao još nekoliko odličnih prilika, ali je meksički vratar Guillermo Ochoa branio sjajno.

Kada nije obranio Meksikanac, domaćine je spasio okvir gola. U 40. minuti stativu je pogodio Mergim Vojvoda, a tri minute kasnije i Perr Schuurs.

Salernitana je sve promašaje Jurićeve momčadi kaznila u 49. minuti golom Tonnyja Vilhene. U 85. minuti Torino je bio vrlo blizu novog vodstva, ali je Ochoa udarac Ricarda Rodrigueza skrenuo u okvir gola.

Na koncu je Torino uputio 23 udarca pri čemu osam u okvir suparničkog gola, ali nije uspio izboriti pobjedu. Za domaći sastav je do 76. minute igrao Domagoj Bradarić, dok je Nikola Vlašić odigrao cijeli susret za Torino.

Salernitana je ovim remijem prekinula niz od tri uzastopna poraza, dok je Torino upisao treći remi u nizu.

U ponedjeljak su preostala dva susreta ovoga kola, sastaju se Verona - Cremonese, te Bologna - Atalanta.

Napoli sada vodi na ljestvici sa 44 boda, Juventus na drugom mjestu ima 37 bodova, koliko i Milan na trećem mjestu. Slijede Inter (34), Lazio (31), Roma (31)...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi