Obavijesti

Sport

Komentari 1

Roman Abramovič u Tel Avivu ništa nije mogao!

Roman Abramovič u Tel Avivu ništa nije mogao!
6

Englezi slave pobjedu Izraela nad Rusijom. Njihov optimizam je narastao do neba i vjeruju u pobjedu protiv Hrvata i novi nastup na EP-u

VIDEO

Kupite Vodka jelly za samo dvije funte i pomozite zakladi Djaca u nuždi. Djeca trebaju vašu pomoć, vikao je oznojeni konobar probijajući se kroz masu u londonskom pubu Dickens. Nije baš pogodio pravo vrijeme.
- Ma čija djeca, čovječe? Vidiš da Engleska treba pomoć. Božju pomoć! Rusi napadaju sa svih strana - odgovorio je nervozno debeljuco zvan Chilly, navijač “galebova” iz Brightona i engleske reprezentacije.
I nije ni otpio gutljaj piva, a Bog je pomogao. Valjda prvi put od 1966. Jadnom buci čaša je umalo ispala iz ruke kad je vidio Sičeva s loptom kako kreće prema golu. Pa još kad ju je vidio kako se kotrlja prema golu... Čim je zapela o vratnicu, riknuo je kao Tarzan:
- Ma nije moguće! Nije moguće da mi imamo sreće. Koliko do kraja?
Ostale su još četiri minute nadoknade. Kamere su zumirale Abramoviča na tribini. Grizao je nokte. Dolje na klupi Guus Hiddink crvena lica.
- Ha-ha. Ne mogu ništa. Sad mi imamo sreće - likovao je Chilly.
Ubrzo je Izrael zabio za 2-1 i buco je odlučio pomoći djeci. Od Vodka jellyja nije ostalo ništa.


STEVE, NAKLONI SE GOSPOĐI SREĆI!
Nevjerojatno, ali mogao bi se izvući. I to uz prvo mjesto u skupini. Izborniče McClaren, naklonite se gospođi Sreći, piše komentator portala Goal.com, a portal engleskog Eurosporta dodaje:
- Izrael nam je produljio život. Iako je Bilićeva momčad iznenađujuće izgubila protiv Makedonije, neće biti lak zalogaj za McClarena.
Komentari na BBC-ju uglavnom su protiv izbornika McClarena:
“Što se raduješ, Steve, ionako gubiš protiv Hrvatske”, “Hurrah, sad opet možemo izgubiti u četvrtfinalu na penale”, “McClaren, izvukao si se, ali samo do srijede”, “Steve, poljubit ću te za prolazak”... (vpa)

STRIJELCU POBJEDNIČKOGA GOLA MERCEDES
Malo poznati Omer Golan zabio je pobjedonosni gol za Izrael protiv Rusije, najvažniji gol u svojoj karijeri. Gol koji je Hrvatskoj automatski donio Euro, a njemu sasvim sigurno 50.000 eura vrijedan Mercedes. Jedna ga je engleska kladionica obećala izraelskom igraču koji zabije pobjedonosni gol “baćuškama”. (nn)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao