Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ronaldinho: Razumijem zašto su navijači zviždali Leu Messiju

Ronaldinho: Razumijem zašto su navijači zviždali Leu Messiju

Razumijem ih što su bili tako ljuti jer godinama čekaju rezultat u Ligi prvaka. Situacija je trenutačno teška jer su velika očekivanja, ali siguran sam da će na kraju napraviti nešto dobro, rekao je Ronaldinho

VIDEO

Na zagrijavanju uoči utakmice protiv Bordeauxa, navijači PSG-a zvižducima su dočekali argentinskog reprezentativca Lionela Messija i Neymara. Parižani su izgubili u osmini finala od madridskog Reala koji su se plasirali u četvrtfinale Lige prvaka. Real je slavio s 3-1 te su tako nadoknadili 0-1 poraz iz prve utakmice. 

Pokretanje videa...

Messijev 70-metarski mural oslikan u rodnom Rosariu nogometnog velikana VIDEO

Navijači razočarani zbog poraza nisu štedjeli igrače, a jedini koji je dobio ovacije publike bio je francuski napadač Kylian Mbappé koji je zabio oba gola Madriđanima. 

Messi je bio vidno šokiran s onime što se događa na Parku prinčeva s obzirom na to da u karijeri takvu reakciju od navijača kluba za koji igra nije dobio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brojni su se oglasili na društvenim mrežama rekavši kako igrač koji slovi kao jedan od najboljih na svijetu, nije zaslužio takav tretman. 

Mišljenje o reakciji navijača PSG-a prema argentinskom čarobnjaku dao je i Ronaldinho (41), brazilski nogometaš je jedno vrijeme nosio dres PSG-a i koji je u Barceloni dijelio svlačionicu s Messijem.

Champions League - Group A - Paris St Germain v RB Leipzig

- To je jedna od utakmica kada su navijači ljuti i razočarani rezultatima jer imaju tako jedan jak tim koji je sačinjen od nekoliko najboljih svjetskih igrača. Razumijem ih što su bili tako ljuti jer godinama čekaju rezultat u Ligi prvaka - rekao je Ronaldinho nakon čega je dodao:

- Situacija je trenutačno teška jer su velika očekivanja, ali siguran sam da će ova sjajna ekipa na kraju napraviti nešto jako dobro i posebno. 

Madridski AS čak je pisao da je ponašanje navijača izazvalo bijes kod Brazilca zbog čega će na ljeto navodno pod svaku cijenu napustiti klub. 

Champions League - Group A - Paris St Germain v RB Leipzig

Ronaldinho smatra kako 'Messi trenutačno nije u formi', ali s druge strane ističe kako je njegova kvaliteta neupitna. 

- Teško je sumnjati u Messija nakon svega što je napravio za nogomet. Uskoro će opet osvajati titule i ljudi će ga smatrati najboljim na svijetu. Za mene to nikad nije ni prestao biti - kazao je. 

Ronaldinho je u PSG iz Gremio de Porto Alegrea, gdje je počeo svoju nogometnu karijeru, prešao u ljeto 2001. godine za pet milijuna eura.

Ligue 1 - Paris St Germain v Bordeaux
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka