Obavijesti

Sport

Komentari 11

Messi, Neymar i Ramos odlaze iz kluba? Parižani pred krahom

Messi, Neymar i Ramos odlaze iz kluba? Parižani pred krahom

Ramos se od dolaska na Park prinčeva baš i nije naigrao zbog ozljeda, ponašanje navijača je navodno izvazvalo bijes kod Neymara zbog čega želi otići, a Messijev otac razgovarao je s Barcom o njegovom povratku

VIDEO

Real je u Madridu deklasirao Parižane s 3-1 te se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka. PSG je poveo golom Kyliana Mbappéa, ali Karim Benzema hat-trickom je riješio utakmicu te izbacio francuskog prvoligaša iz najelitnijeg europskog natjecanja. 

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

Bilo je to veliko razočaranje za igrače, navijače i čelnike PSG-a, a otkako je 2011. Oryx Qatar Sports Investments preuzeo pariškog prvoligaša, već su četiri puta ispali u osmini finala LP. PSG nikada nije osvojio ligu prvaka, a jedino su uspjeli izboriti finale 2020. godine dok su prošle godine u polufinalu izgubili od Cityja s ukupnih 4-1. 

Marca je nedavno na naslovnici lista objavila da se sapunica oko Mbappéa bliži kraju, odnosno da će francuski napadač krajem tjedna napustiti Park prinčeva i potpisati ugovor s Real Madridom. 

Champions League - Round of 16 Second Leg - Real Madrid v Paris St Germain

Prema najnovijim informacijama koje prenosi madridski As, PSG bi mogla napustiti još dvojica igrača zbog čega pariškom velikanu prijeti krah. 

Riječ je o Neymaru, Ramosu i Messiju koji je prošlog ljeta pojačao redove pariške momčadi. 

Upravu su Messija i Neymara navijači PSG-a na zagrijavanju uoči utakmice protiv Bordeauxa izviždali, a Neymara su 'častili' i nakon što je zabio gol. Madridski As navodi kako je ponašanje navijača izazvalo bijes kod Brazilca koji će na ljeto navodno pod svaku cijenu napustiti klub. 

Ligue 1 - Paris St Germain v Stade de Reims

Njegovim stopama mogao bi i Sergio Ramos koji se od dolaska iz Reala baš i ne može pohvaliti nekom minutažom. Španjolac je za Parižane odigrao svega pet utakmica te je zabio jedan gol. Ramos muku muči s ozljedama otkako je došao u klub te je sve izglednije kako više neće moći igrati nogomet na vrhunskoj razini. 

Messi se želi vratiti u Barcu! Njegov otac kontaktirao čelnike
Messi se želi vratiti u Barcu! Njegov otac kontaktirao čelnike

Messi je pak po dolasku u Pariz imao problema s privikavanjem na novu sredinu što se nerijetko vidjelo na travnjaku, ali i izvan njega. Cijelu nogometnu karijeru proveo je u Barceloni, a sada navodno razmišlja o povratku u klub gdje je odigrao najbolje utakmice. Katalonski novinar Gerard Romero objavio je kako je Messijev otac kontaktirao Katalonce upitavši ima li mjesta za povratak njegovog sina na Nou Camp. 

Neupitno je da se pariški klub nalazi u teškoj situaciji, a radi li se samo o reakciji na bolan poraz od Reala te ispadanje iz Lige prvaka, prema riječima Romera, puno više 'informacija otkriti će se u sljedećim tjednima'. 

Ligue 1 - Paris St Germain v Bordeaux
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom