Obavijesti

Sport

Komentari 6

Ronaldo dobio poljubac usred utakmice u Ljubljani pa živčan gestikulirao sucu: 'Dva penala!'

Ronaldo dobio poljubac usred utakmice u Ljubljani pa živčan gestikulirao sucu: 'Dva penala!'
5

Portugalci su dobili slovenski šamar, a Ronaldo pusu, izvijestili su slovenski kolege. Navijač koji je užicao Cristiana fotografiju usred utakmice pohvalio se: "Dvadeset godina čekao sam ovo"

VIDEO

Cristiano Ronaldo (39) magnet je za obožavatelje u kojem god se kutku svijeta pojavi, a iznimka nije bila ni susjedna Ljubljana gdje je portugalska nogometna reprezentacija odigrala prijateljsku utakmicu u utorak i prekinula niz od 11 pobjeda pod novim izbornikom Robertom Martinezom. Selekcija Matjaža Keka slavila je 2-0 na ispunjenom stadionu Stožice. Zabili su Adam Gnezda Čerin, bivši igrač Rijeke koji je sad u Panathinaikosu (72. minuta), kao i Timi Maks Elšnik iz Olimpije (80.).

Sažetak utakmice Slovenija - Portugal pogledajte OVDJE.

Nakon što je utakmicu protiv Švedske odgledao s klupe, igrač Al Nassra nije imao svoj dan. Jedan ga je slovenski navijač užicao selfie u prvom poluvremenu, a zbog spore reakcije domaćih zaštitara stigao je i poljubiti idola, što mnogima nije uspjelo. Ronaldo se nije previše bunio, već je nevoljko čekao da čovjeka odvedu s terena. Problema je imao i uoči utakmice, kad ga je jedan navijač napao pred hotelom.

"Portugalci dobili slovenski šamar, Ronaldo poljubac", piše Siol.net.

"Hvala na nezaboravnom trenutku. Dvadeset godina čekao sam na ovo. On je najveći", napisao je navijač Janez Kozelj.

International Friendly - Slovenia v Portugal

Cristiano Ronaldo zakuhao je pritom akciju za vodeći gol Slovenaca koja je krenula upravo nakon njegova pogrešnog dodavanja. Poraz mu, dakako, nije sjeo, a pred ulaskom u tunel imao je što poručiti četvrtom sucu Dejanu Balažiču. Vikao je i gestikulirao pokazavši mu dva prsta za dva nedosuđena penala. Inače, utakmicu je sudio bosanskohercegovački arbitar Irfan Peljto, koji je bio u konkurenciji za derbi Hajduka i Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Večeras nam cilj nije bio pobijediti, nego eksperimentirati. Nakon ovih 90 minuta još smo spremniji za Europsko prvenstvo - uvjerava portugalski izbornik Martinez.

- Nismo Ronalda nikamo pospremili. Još je u Ljubljani, sad se vraća u hotel, a sutra može natrag u Saudijsku Arabiju. Izvanredna večer za slovenski nogomet, pobijedili smo jednu od najboljih reprezentacija svijeta - rekao je strijelac Timi Elšnik, koji je gol posvetio sestri koja je rodila drugo dijete.

International Friendly - Slovenia v Portugal

Čerin je dodao:

- Najveći trenutak moje karijere. Presretan sam što sam pomogao momčadi da pobijedi iako je bila prijateljska utakmica.

Slovenci će na Euru igrati protiv Danske, Srbije i Engleske, a Portugalci protiv Češke, Turske i debitanta na velikim natjecanjima Gruzije, koja je u utorak u Tbilisiju dramatično izborila Euro pobjedom nad Grčkom na penale u finalu play-offa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše