Obavijesti

Sport

Komentari 91

Ronaldo ima gol više u Primeri, ali je Messi ukupno ipak bolji

Ronaldo ima gol više u Primeri, ali je Messi ukupno ipak bolji
3

Messi i Ronaldo osim naslova prvaka Španjolske za koji se bore sa svojim klubovima nadmeću se i za onog najboljeg strijelca. Leo je zabio 56, a CR 47 golova

VIDEO

Cristiano je protiv Osasune zabio gol iz slobodnjaka nakon više od 40 neuspješnih pokušaja. Ukupno u prvenstvu ima 37 golova te Messiju, koji je zabio iz penala u pobjedi nad Bilbaom, bježi jedan gol. Nastavlja se utrka Reala i Barce te Lea i Cristiana

- Ma uopće toliko puno ne razmišljam o golovima. Više me zanimaju pobjede i zadržavanje prvoga mjesta, skroman je bio Cristiano Ronaldo nakon Realovih 5-1 u Pamploni. 

Mislim da utrka za prvog strijelca nije u prvom planu ni meni ni Messiju, Ronaldu je samo bitan naslov prvaka

Portugalac je zabio dva nova gola, zanimljivo, prvi iz slobodnjaka nakon više od neuspješnih 40 pokušaja. Sad je na brojci 37 i Leu Messiju u Primeri bježi za gol.

- Ja sam sretan zbog svih Leovih rekorda. Naša utrka za prvog strijelca ni njemu ni meni, mislim, nije u prvom planu - kazao je Ronaldo.

Messi je ove sezone već zabio 56 golova, Ronaldo ima 47. Razlika je najveća u Ligi prvaka, gdje je čarobni Leo zabio 12, dostruko više od Cristiana.

U dresu Reala ću, nadam se, oboriti još mnoge rekorde. Neću nikad stati, Cristianu ugovor istječe 2015. 

- Tek sad dolaze najvažnije utakmice u Ligi prvaka. Bitno je tad biti pravi - ohrabruje Ronalda Jose Mourinho.

Njegov Real je nakon 30 kola Primere dostigao brojku od magičnih sto golova. Kad su se pojavili mali problemi, s dva remija, Joseova je momčad ubacila u brzinu više i u zadnja dva kola zabila deset komada. Nakon Cristiana je do sto golova u dresu “kraljevskog kluba” stigao i Gonzalo Higuain. 

Protiv Osasune je briljirao i Karim Benzema. Zabio je gol u stilu Marca van Bastena.

- Benzemin gol nije s ovoga svijeta. Ostao sam bez teksta, kao i, vjerujem, svi na stadionu. Majstorija - kaže Mourinho.

Benzemin gol nije s ovoga svijeta, ostao sam bez teksta. kakva majstorija, Benzema je zabio gotovo kao Basten

Osam kola prije kraja Real ima plus šest, naravno, derbi se igra na Nou Campu, ali u oči upada jedan jako bitan statistički podatak. Ronaldo, Higuain i Benzema su u Primeri ove sezone zabili čak 74 gola. Njih trojica su među prvih pet strijelaca lige, a Katalonci osim Messija ipak nemaju izrazitog strijelca nakon Villine ozljede.

Fabregas i Xavi dosta kaskaju za Benzemom i Higuainom.

- Villa nam strašno nedostaje, ali nećemo kukati. Već smo se naviknuli na takve probleme - kaže Pep Guardiola.

Prije uskršnjega kola Real će u četvrtfinalu Lige prvaka vjerojatno još jednom “razmontirati” APOEL. Barcu pak čeka “ozbiljna” utakmica, Milan je sutra najavio velike stvari. 

La Pulga ili CR7...

Leo Messi: Messi je zabijao u svim natjecanjima. S 12 golova je najbolji strijelac Lige prvaka, u superkupovima je zabio četiri gola, u kupu dva i dva na SP-u klubova. 

56 - golova ukupno je dosad zabio Leo Messi

36 - golova čarobnjak je zabio samo u Primeri

Cristiano Ronaldo: Ronaldo dvostruko je slabiji u Ligi prvaka, zabio je šest golova. U kupu je pogodio triput, a u španjolskom superkupu jednom. Leo ima četiri utakmice više.

47 - devet golova za Leom zaostaje C. Ronaldo

37 - u prvenstvu je sad ispred, ali samo za gol

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"