Obavijesti

Sport

Komentari 35

Ronaldo krao u mladosti, puno plače, skoro je završio u Barci

Ronaldo krao u mladosti, puno plače, skoro je završio u Barci
7

Pokreće ga rivalstvo s Messijem, zbog Mourinha je jedanput divljao u svlačionici, a još nije pronašao ženu jer traži onu sličnu majci Dolores, otkriveno je u novoj knjizi

VIDEO

Cristiano Ronaldo u mladosti je krao u Sportingovom kampu, mogao je završiti u Barceloni ili Cityju, pokreće ga rivalstvo s Messijem i dosta plače, otkriveno je u novoj knjizi Cristiano Ronaldo: The Biography by Guillem Balague

Britanski Telegraph napravio je presjek Ronaldove biografije kroz najzanimljivije stvari koje smo naučili o napadaču Reala. Od njegovih mladih dana, odnosa sa ženama i trenerima pa do Mourinha i neslaganja s Baleom u Realu.

Krao u Sportingovom kampu

U Sportingovoj akademiji nekoliko je puta krao stvari. Suigraču je ukrao ledeni čaj, drugom ručak.

- Ronaldo je ukrao ledeni čaj kolegi i dva jogurta gospođi koja je radila u kampu. Uzeo je i ručak Ruiju Lopesu - objavio je tada Sporting.

Bolt mu kritizirao tehniku trčanja

Usain Bolt kritizira njegovu tehniku trčanja. Ronaldova brzina njegovo je najjače oružje, no svjetski sprinterski rekorder smatra da Portugalac može biti i brži. 

- Bio bi brži da koristi bolju tehniku trčanja - rekao je jednom prilikom Bolt.

Umalo "slomio" Unitedovog pomoćnog trenera

Svako jutro dizao se ranije, dolazio je u klub i tražio od Unitedovog pomoćnog trenera Mikea Phelana nove i zanimljivije vježbe kako bi bio što bolji. Ronaldu nisu bile zanimljive Phelanove metode koje je nazvao s*anjem. Phelan je u to vrijeme priznao prijateljima da nikad nije tako loše spavao kao u doba kad ga je Ronaldo gnjavio.

O'Shea pomogao u transferu u United

Manchester je 2003. igrao prijateljsku utakmicu sa Sportingom. Ronaldo je bio u momčadi Sportinga. Uništio je O'Sheu, a sir Alex Ferguson inzistirao je da osiguraju transfer Ronalda prije ulaska u avion prema Engleskoj.

- Uvijek smo se zafrkavali s O'Sheom da je on osigurao transfer Ronalda jer je igrao kao klaun - rekao je Roy Keane.

Ronaldo misli da Bale nije na njegovoj razini

Psiholozi imaju teoriju o odnosu Ronalda i Balea. Malo je reći da se dvojac ne slaže. Portugalac ni ne slavi golove koje Velšanin zabije, a psiholozi tvrde da je to zato jer smatra kako Bale nije na njegovoj razini.

Zbog Mourinha divljao u svlačionici

Ronaldo je izgubio živce kad je saznao da nije u momčadi protiv Reala Zaragoze. Trener je tad bio Jose Mourinho, a Ronaldo je udarao ormariće u svlačionici i sve ostalo što mu je došlo pod ruku.

Mogao je završiti u Barceloni

U vrijeme dok je Real završavao posao dovođenja Ronalda, Manchester City i Barcelona čekali su pogrešku madridskog kluba i pokušali su preoteti igrača Madriđanima. City se spremao na ponudu od 150 milijuna eura, a Barcina je ponuda bila nešto manja, oko 105 milijuna.

Pokreće ga rivalstvo s Messijem

Ronaldo ili Messi? Pitanje je to koje intrigira ljubitelje nogometa i na koje zapravo ne postoji ispravan odgovor. Autor knjige tvrdi kako se po Ronaldu točno vidi je li Messi dobro igrao. Portugalac odlazi na trening i trenira jače nego ikad kako bi nadmašio Argentinca.

Ronaldove suze

Plakao je kad je gubio u mlađim kategorijama, plakao je majci na telefon kad ga je trener izostavio iz momčad Sportinga. Plakao je i u Unitedu dok je trener bio Alex Ferguson, a suze su potekle niz Ronaldove obraze i kad je gubio Zlatne lopte od Messija, stoji u knjizi.

Mijenja djevojke jer traži onu poput svoje majke

Nekoliko stranica autor knjige je posvetio Ronaldovim ženama. Autor tvrdi kako Portugalac još nije pronašao onu pravu jer traži djevojku koja će imati osobine njegove majke Dolores. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu