Obavijesti

Sport

Komentari 75

Mladi Elanga ušao s klupe pa spasio United: CR bez prilike, a Šime Vrsaljko uzdrmao prečku

Mladi Elanga ušao s klupe pa spasio United: CR bez prilike, a Šime Vrsaljko uzdrmao prečku
6

'Crveni vragovi' pritisnuli su u drugom poluvremenu, a uspjeli su poravnati rezultat odličnim golom mladog Elange koji je tako 'poništio' gol Felixa s druge strane i vratio u utakmicu momčad Ralfa Rangnicka

U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Atletico Madrid i Manchester United su odigrali 1-1, dok su Benfica i Ajax remizirali 2-2. Posljednji i jedini put Atletico i Manchester United su međusobno igrali prije 31 godinu u 2. kolu Kupa kupova, a španjolski sastav je u dvije utakmice slavio sa 4-1. Bila je to očekivano čvrsta i nervozna utakmica sa čak devet žutih kartona i 35 prekršaja.

Haller pobjegao Lewi: Benfica izvukla remi u sjajnom susretu
Haller pobjegao Lewi: Benfica izvukla remi u sjajnom susretu

De Gea je prvi put branio protiv svog bivšeg kluba kojeg je napustio 2011. preselivši na Old Trafford, a s druge strane Cristiano Ronaldo je igrao već 36. put protiv "Los Colchonerosa", a do sada im je zabio čak 25 golova.

Domaćin je sjajno otvorio susret, već u sedmoj minuti Atletico je poveo. Renan Lodi je sjajno ubacio s lijeve strane, a Joao Felix glavom od stative svladao De Geu. U završnici prvog dijela španjolski sastav je imao još jednu veliku priliku, no ovoga puta okvir gola je spasio Manchester United.

Champions League - Round of 16 First Leg - Atletico Madrid v Manchester United

Lodi je ubacio, Šime Vrsaljko je pucao glavom, lopta je pogodila Victora Lindelofa i završila u vratnici. "Crveni vragovi" su u prvom poluvremenu odigrali jako loše, što i dokazuje podatak od niti jednog udarca u okvir Oblakova gola.

Champions League - Round of 16 First Leg - Atletico Madrid v Manchester United

I u nastavku susreta gledali smo "nogometni rat", a United je u 80. minuti usprkos blijedoj predstavi uspio izjednačiti. Bruno Fernandes je uposlio Anthonyja Elangu, a 19-godišnji švedski napadač lijepo pogodio za 1-1 i svoj prvijenac u Ligi prvaka. U 87. minuti je Antoine Griezmann imao priliku za novo vodstvo domaćina, ali je pogodio prečku. Šime Vrsaljko je za španjolski sastav odigrao cijeli susret. Uzvratni susret je 15. ožujka na Old Traffordu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
OSMINA FINALA LIGE PRVAKA 21:00 , WANDA METROPOLITANO, MADRID
Atl. Madrid
7' Felix
1 : 1
Man. United
80' Elanga
Sortiranje događaja
KRAJ

Bez pobjednika je završila utakmica u Madridu!

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao još četiri minute nadoknade.

87'

Trese se prečka na De Geinom golu, a pogodio ju je Griezmann!

80' GOL UNITED 1-1

Evo i Uniteda! Bruno Fernandes je odličnom okomitom loptom pronašao mladog Elangu koji je izbio sam pred Jana Oblaka i lijepo zabio za poravnanje rezultata!

77'

Novi žuti kartoni na obje strane požuto je Fred kod Uniteda i Llorente kod Madrida.

Komentari 75