Obavijesti

Sport

Komentari 25

Ronaldo: Novac me nije promijenio, skroman sam

Ronaldo: Novac me nije promijenio, skroman sam
6

Imam bolju kuću nego prije deset godina, ali to nije nimalo promijenilo moj karakter, izjavio je najbolji igrač ManUtd-a Cristiano Ronaldo (24)

VIDEO

Portugalac u Manchester Unitedu zarađuje oko 170.000 eura na tjedan, ali tvrdi da mu novac nije “udario u glavu”. Otkad je došao u Manchester, Ronaldo je kupio kuću za 4,5 milijuna eura, a ima i sedam skupocjenih automobila (Ferrari je “slupao” nakon samo dva dana vožnje). No ni to mu nije dosta pa je naručio Bugatti Veyron za milijun eura, ali na njega mora čekati dvije godine. Trenutačno mu je najskuplji automobil Rolls Royce od 400.000 eura, a još 200.000 je dodao kako bi imao registarske oznake CR7.
- I dalje sam isti, bilo da na bankovnom računu imam milijune ili ništa. Moja osobnost je ista, želim igrati nogomet i uživati u životu - rekao je Ronaldo.
Njegovo uživanje u životu smeta njegovim susjedima u Cheshireu, nadomak Manchestera. Oni tvrde da Portugalac vrijeđa, da je brutalan i bezosjećajan. Kuću od dva kata okružio je visokom ogradom, a želi jw srušiti i sagraditi - trokatnicu.

KRUNA KARIJERE
Odmah nakon nedjeljnog derbija protiv Chelseaja, Cristiano Ronaldo krenuo je u Zürich. U Švicarskoj će Portugalac primiti Zlatnu loptu. Kao najboljeg u prošloj godini Ronalda su u Fifinu izboru proglasili treneri i kapetani svih svjetskih reprezentacija. Iza Portugalca su Leo Messi i Fernando Torres. Ronaldo je već proglašen najboljim i u izboru časopisa France Football.

AUTI...
Ronaldo ima sedam automobila. Vozi se u Rolls Royceu, jednom od dvaju Porschea Cayanne, Porscheu 911, BMW-u X6, Ferrariju ili Bentleyu. Čeka i Bugatti vrijedan oko milijun eura.

KUĆE...
Portugalac je kupio kuću u Cheshireu vrijednu oko 4,5 milijuna eura. U kući ima bazen, saunu, kino, prostoriju za novinare... Kupio je kuću i roditeljima u Madeiri.

NAKIT...
Cristiano Ronaldo ljubitelj je nakita. Nosi skupocjene naušnice, a bivšoj zaručnici Nereidi kupio je naušnice za 67.000 eura. Provalnici su mu ukrali nakit vrijedan 45.000 eura.

JAHTA...
Na odmoru između dviju sezona Cristiano Ronaldo redovito ljetuje u ekskluzivnim svjetskim ljetovalištima. Portugalac plovi jahtom, čiji tjedni najam stoji 200.000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.