Obavijesti

Sport

Komentari 99

Ronaldo: Ostavite me na miru, samo pišete gluposti o meni...

Ronaldo: Ostavite me na miru, samo pišete gluposti o meni...
4

"Znate da ne pričam s novinarima i ne pričam o svom privatnom životu. O meni samo pišu gluposti. Da imam nove djevojke iz dana u dan, da radim ovo i ono..."

VIDEO

Cristiano Ronaldo zašutio je nakon poraza od Schalkea u osmini finala Lige prvaka. Od tada više ne daje izjave. Portugalac je na odmoru nakon sezone bez važnih trofeja. No ni tamo nema mira. Snimili su ga kako urinira nakon noćnog provoda u St. Tropezu, a gotovo svaki dan ga povezuju s drugom djevojkom.

- Pozdrav, navijači. Ova je poruka za vas. Hvala vam na potpori, bilo je teško, ali uvijek ste uz mene. Opuštam se i došao sam na ideju da snimim ovaj video - rekao je Ronaldo, koji je objavio svoje obraćanje na Twitteru.

- Znate da ne pričam s novinarima, ne pričam o privatnom životu, ali htio bih iskoristiti ovu priliku i reći da o meni pišu gluposti. Da imam nove djevojke iz dana u dan, da radim ovo i ono. Pustite me na miru. Pustite me da radim svoj posao kako spada. Nemojte mi pokušavati uništiti imidž jer to je nemoguće - dodao je Ronaldo.

Ove sezone sam si je srozao imidž sramotnim potezima u dresu Reala. Od primanja za genitalije i uvreda prema sucu u El Clasicu, do trenutaka u kojima mu cijeli Bernabeu zviždi jer mu se, eto, ne slave golovi koje su zabili suigrači. U jednom trenutku kamere su ga uhvatile kako poručuje navijačima na Bernabeuu: "Jeb** se". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače