Obavijesti

Sport

Komentari 19

Ronaldo traži raskid ugovora s Unitedom, a Bayern kalkulira koliko bi dresova prodao...

Ronaldo traži raskid ugovora s Unitedom, a Bayern kalkulira koliko bi dresova prodao...

Vodstvo Bayerna intenzivno raspravlja o Ronaldu. Glavne teme su povrat uloženog u njega te zarada na Ronaldu. Koliko bi taj transfer donio klubu u pogledu vidljivosti na društvenim mrežama, piše njemački Bild

VIDEO

Sudbina portugalskog reprezentativca Cristiana Ronalda (37) i dalje je neizvjesna te se brojni pitaju gdje će igrati sljedeće sezone s obzirom na to da je poznato da želi napustiti Manchester United. 

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo ubrizgava injekcije botoksa u penis, a njegovoj Georgini to ne smeta VIDEO

Prema posljednjim informacijama Daily Maila, Ronaldo je zatražio od raskid ugovor kako bi što prije mogao pronaći novi klub. Naime, Ronaldo nije zadovoljan načinom rada uprave kluba te želi klub s kojim će ove sezone igrati Ligu prvaka. 

Po završetku sezone, Ronaldo je naložio agentu Jorgeu Mendesu da mu nađe novi klub što više nije lagano jer portugalska zvijezda ima 37 godina, a u Unitedu mu je plaća 23 milijuna eura. Problem je i što čelnici Uniteda ne žele pustiti Ronalda, a pitanje je tko bi ga kupio s obzirom na odštetu koju bi morali pokriti. 

Unatoč tome, ne smije se zaboraviti da je Ronaldo najpopularniji nogometaš na svijetu, a upravo mu ta titula donosi unosnu zaradu, kako njemu tako i klubovima. Ronaldo je brand koji ima vrhunsku marketinšku vrijednost te je igrač za kojeg se isplati platiti odštetu.

Ronalda na Facebooku prati više od 122 milijuna korisnika, na Instagramu ima 470 milijuna sljedbenika, a Twitteru 988 milijuna. 

Ronaldo je u kolovozu prošle godine prešao u United za 15 milijuna eura, a navedeni iznos klub je isplatio u roku od mjesec dana prodajom dresova. Usporedbe radi, CR7 je prošlog ljeta prodao skoro duplo više dresova od Messija čime je Portugalčev dres postao najprodavaniji u povijesti Premiershipa. 

Tu isplativost prepoznao je bavarski velikan Bayern iz Münchena koji je prvotno odbio Mendesovu ponudu, ali sada im se ipak čini zanimljiv. 

Bild javlja: "Vodstvo Bayerna intenzivno raspravlja o Ronaldu. Glavne teme su povrat uloženog u njega te zarada na Ronaldu. Koliko bi taj transfer donio klubu u pogledu vidljivosti na društvenim mrežama i koliko bi se dresova s njegovim imenom prodalo." 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku