Obavijesti

Sport

Komentari 54

Ronaldov odlazak bio bi prava katastrofa za madridski klub...

Ronaldov odlazak bio bi prava katastrofa za madridski klub...
4

Svaka čast Kylianu Mbappeu, francuskom čudu od djeteta, koji se spominje kao gotovo sigurno novi napadač Reala, ali Mbappe nije Ronaldo. U zadnjih osam godina, Ronaldo je Real

VIDEO

Najviše golova u Ligi prvaka i europskim kupovima (106), najviše asistencija (30), hat-trickova (7), golova u gostima (49), golova u nokaut fazi (54), najviše sezona najbolji strijelac (pet puta). To su sve Ronaldovi rekordi u Ligi prvaka.

Nije nikakva nukelarna fizika zaključak da bi njegov odlazak bio - katastrofa.

Svaka čast Kylianu Mbappeu, francuskom čudu od djeteta, koji se spominje kao gotovo sigurno novi napadač Reala, ali Mbappe nije Ronaldo. U zadnjih osam godina, Ronaldo je Real. Ne vjerujete? Pa pogledajte statistiku.

Nakon čudesne sezone u Ligi prvaka u koju je krenuo onako, dizelaški, zabivši tek dva gola, od četvrtfinala je pokazao kako to rade pobjednici. U pohodu na povijesnu obranu titule  od četvrtfinala zabio je 10 od 14 Realovih golova.

U svibnju 2016. osvojio je Ligu prvaka. Dva mjeseca kasnije, postao je prvak Europe s Portugalom da bi u sljedeća četiri mjeseca osvojio superkup Europe i Svjetsko prvenstvo klubova. Osvojio je i pehar La Lige koji u Realovoj vitrini nije bio pet godina, a sezonu je završio novom krunom u Cardiffu. 

Otkako je stigao u Real 2009. godine iz Manchester Uniteda osvojio je dva naslova prvaka Španjolske, dva kupa, španjolski superkup, tri Lige prvaka, Uefin superkup i dvaput Fifino svjetsko prvenstvo. Čeka ga i nova Zlatna lopta kojom će se izjednačiti s Messijem i ako ode iz Reala, bit će to težak udarac za madridski klub, udarac koji će uzdrmati temelje Reala koji u zadnjih osam godina stoje na čvrstim nogama čovjeka bez kojega ne bi osvojili ni polovicu nabrojanih trofeja.

 

Što mislite gdje bi Ronaldo mogao otići?
Manchester United
PSG
Monaco
Kina
LA Galaxy
Ostat će u Realu
Ništa od navedenoga
quotes 2 know
 
 
 
 
 
 

U ovom trenutku ne postoji igrač koji bi ga mogao zamijeniti. Čak i ako zavirimo u Barcelonino dvorište i zanemarimo priču koja graniči sa znanstvenom fantastikom, nismo sigurni ni da bi Leo Messi mogao nadomjestiti čudesnog Portugalca, stroja za golove, jer Messi je, za razliku od Ronalda koji je u Real došao kao afirmirani igrač odigravši šest sezona u Manchesteru, igrao samo u Barceloni i možemo samo nagađati bi li uspio napraviti ovo sve što je napravio Cristiano.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je