Obavijesti

Sport

Komentari 114

Ronaldov privatni avion od 23 milijuna eura: Ima ormar, wi-fi, mikrovalnu, sustav za zabavu...

Ronaldov privatni avion od 23 milijuna eura: Ima ormar, wi-fi, mikrovalnu, sustav za zabavu...

Ponosni vlasnik superluksuznog zrakoplova Cristiano Ronaldo pobrinuo se da mu na putu do kluba ništa ne nedostaje. U avionu se nalazi ormar za odjeću, Wi-Fi, telefon, faks uređaj i hladnjak

VIDEO

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo (36)  kupio je superluksuzni zrakoplov Gulfstream G200 vrijedan vrtoglavih 23 milijuna eura, a dostiže brzinu od 900 kilometara na sat. 

POGLEDAJTE VIDEO:Juventus slavi trofej kupa

Pokretanje videa...

Juventus slavi trofej kupa 00:47

Prethodno poznat pod imenom Astra Galaxy, ovaj mlažnjak s dva motora može prevesti četvero putnika uključujući malu posadu na udaljenost od čak 6292 kilometara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Raspored sjedala može se prilagoditi prijevozu deset putnika, ali uz dvočlanu posadu koja je nužna za upravljanje luksuznom letjelicom. 

G200 prvi je puta stavljen u prodaju 1999., prvi let ovog zrakoplova odvio se dvije godine ranije, a dozvolu za komercijalnu uporabu u SAD-u i Izraelu dobio je 1998. godine.

Proizvedeno je otprilike 250 različitih primjeraka ovog aviona prije nego je proizvodnja obustavljena 2011. godine kada je novi model G280 postao najpopularniji.

Ronaldo je u posljednjih godinu dana na društvenim mrežama objavio brojne fotografije iz svog mlažnjaka, nerijetko sa sinom Cristianom Ronaldom Jr. i zaručnicom Georginom Rodriguez.

Peterostruki dobitnik Zlatne lopte pobrinuo se da zrakoplov, čiji interijer je preuredio 2019. godine, bude dobro opremljen. Sadrži ormar za odjeću, Wi-Fi, telefon, faks uređaj, električnu pećnicu, mikrovalnu, hladnjak te sustav za zabavu. 

Pretpostavlja se da je Ronaldo upravo sa ovom superluksuznom letjelicom prošlog tjedna doletio iz Faroa u Portugalu do zračne luke u Manchesteru gdje je započeo petodnevnu izolaciju u multimilijunskoj vili. 

Po završetku karantene, Ronaldo će se pridružiti ostatku momčadi gdje je došao iz Juventusa u vrhuncu prijelaznog roka u transferu vrijednom 25 milijuna eura. 

Vjeruje se kako Ronaldo također posjeduje Gulfstream G650 koji ima domet od 12.875 km i cijenu koja je dvostruko veća od one koju je platio za G200. 

Portugalac, koji je karijeru započeo u Sportingu iz Lisabona, nikada nije daleko od samog vrha Forbesove liste najbogatijih sportaša. Tako će i sada u Unitedu zarađivati nevjerojatnih 650.000 eura tjedno.

Ronaldova plaća daleko je najveća u povijesti Premiershipa te je najplaćeniji igrač u redovima "crvenih vragova" s dosta većom plaćom od drugog najplaćenijeg Davida De Gee koji zarađuje 510.000 eura tjedno. 

Cristianovoj apsurdnoj plaći treba dodati i brojne bonuse, od kojih je glavni sponzorski ugovor sa Nikeom. Ugovor je potpisao 2016. deset godina, a na godišnjoj razini zaradi više od 20 milijuna eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u