Obavijesti

Sport

Komentari 23

Ronaldova budućnost: Ovdje planira živjeti nakon karijere, samo zemljište vrijedi 8 mil. €

Ronaldova budućnost: Ovdje planira živjeti nakon karijere, samo zemljište vrijedi 8 mil. €
4

Zemljište je nedavno ograđeno i kupio ga je Ronaldo. Ovdje će živjeti s obitelji nakon završetka karijere. Svi susjedi to znaju i naravno da smo sretni, rekao je budući susjed nogometaša za portugalske medije

VIDEO

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo (37) nakon 12 godina vratio se u Manchester United, a ugovor je potpisao do lipnja 2023. godine. Iako je u fantastičnoj fizičkoj spremi, po isteku ugovora imat će 38 i pol godina te je pitanje hoće li Ronaldo iskoristiti opciju produljenja na još jednu sezonu, na što ima pravo prema potpisanom ugovoru. 

Pokretanje videa...

Ronaldo je Georginu upoznao u dućanu i zaljubio se. Trebali su dobiti blizance. Sin nije preživio VIDEO

Ako je vjerovati portugalskim medijima, Ronaldo planira završiti karijeru te navodno gradi novu vilu u jednom od najprestižnijih stambenih četvrti Portugala. Na zemljište u portugalskoj rivijeri Quinta da Marinha potrošio je više od osam milijuna eura, a nedavno su započeli radovi. Portugalski list Correio da Manha navodi da će Ronaldo kuću koristiti kao investiciju, dok TV 7 Dias tvrdi da će nekretninu koristiti kao obiteljsku kuću nakon umirovljenja. 

- Zemljište je nedavno ograđeno i kupio ga je Ronaldo. Ovdje će živjeti s obitelji nakon završetka karijere. Svi susjedi to znaju i naravno da smo sretni. Ronaldo je Ronaldo - rekao budući susjed nogometaša za portugalske medije. 

Riječ je o projektu suvremene arhitekture koji odiše bogatim detaljima te predstavlja visokokvalitetnu gradnju i vrhunske materijale. Vila se nalazi na parceli od 2720 m2 od kojih je građevinske površine ukupno 1100 m2. Pozicija vile je na izvrsnoj lokaciji izloženoj prema jugu, a sve spavaće sobe imat će pogled na more. 

Vila će imati prostranu garažu u koju će Ronaldo moći parkirati šest limenih ljubimaca, a ista će biti opremljena liftom, podnim grijanjem, klimom i solarnim termalnim panelima. 

Napadač 'crvenih vragova' prošle je godine kupio jedan od najskupljih stanova koji je ikad prodan u Lisabonu. Riječ je o nekretnini vrijednoj 7,7 milijuna eura koja ima teretanu i unutarnji bazen. 

Cristianovo carstvo također uključuje luksuzno imanje s vilom od sedam katova s pogledom na Atlantski ocean u Funchalu,  glavnom gradu autonomne portugalske regije Madeire. Kupio ju je 2019. godine, a na imanju žive njegova majka Dolores i brat Hugo. 

Podsjetimo, krajem listopada prošle godine Cristiano i Georgina radosno su objavili kako očekuju blizance, kćer i sina, ali nedavno ih je pogodila strašna tragedija. Pri porodu im je preminuo sin dok je kćer preživjela. Cristiano otprije ima četvero djece, Cristiana Juniora (11) i blizance Evu i Matea (4) koje je dobio umjetnom oplodnjom, a kćerkicu Alanu Martinu rodila je Georgina što im je bilo prvo zajedničko dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja