Sport

Komentari 28

Ronaldu dosadila vlastita vila, iznajmio novu, još luksuzniju...

Ronaldu dosadila vlastita vila, iznajmio novu, još luksuzniju...

Cristiano na Madeiri ima vilu na sedam katova u koju se sklonio od pandemije. Ali mu je dosadio vlasititi luksuz, a otišao je i na trening na stadion CD Nacionala pa razljutio Portugalce

Nekretnine, aute, avione i novac Cristiana Ronalda skoro pa je nemoguće pobrojati. Ove će godine postati prvi nogometaš sa zaradom od milijardu dolara. Poznato je da na rodnome otoku Madeiri, u gradu Funchalu, ima vilu na sedam katova.

POGLEDAJTE VIDEO: CR7 i GEORGINA

Naravno da vila ima mali nogometni teren, teretane, bazene i sve što si velemajstor poželi, a pošteno je zaradio. Ali je njemu, Georgini Rodriguez i djeci izgleda i to dosadilo. Pa je nekoliko kilometara dalje za 4.000 € tjedno iznajmio drugu vilu.

Novo mu okruženje valjda više odgovara jer nije na brijegu pa je njemu i Georgini lakše trčati nego po uzbrdici kao na videu koji ste vidjeli ispod prvog odlomka.

Ronaldu je i ta nova, iznajmljena vila premala da trenira baš onako kako bi on htio pa je otišao na pravi nogometni teren, stadion drugoligaša CD Nacionala i time razljutio žitelje otoka i cijelog Portugala koji ne izlaze iz kuća da bi pomogli suzbijanju pandemije, a ljubimac nacije se seli iz jedne u drugu vilu i trenira kao da je situacija normalna.

Inače, nova vila koju su Cristiano i Georgina iznajmili nedaleko je njihove vlastite sedmerokatnice vrijedne 8 milijuna eura iz koje su otišli u malo otočko ribarsko selo. Prosječnom Portugalcu njegov junak sve više ide na živce...

Vlasti su primile na znanje informaciju (i fotografije kao dokaz) te obećale kako će provjeriti je li se Ronaldo pridržavao posebnih mjera. U trenutku pisanja ovog teksta Portugal bilježi preko 15.000 zaraženih i 435 preminulih od zaraze korona virusom.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci