Wayne Rooney želi boksačku borbu protiv influencera Jake Paula | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

Rooney ulazi u ring?! Želi prvu borbu s poznatim influencerom

Rooney ulazi u ring?! Želi prvu borbu s poznatim influencerom
5

Bivši engleski nogometaš bio je na glasu kao problematični nogometaš na početku karijere u Everton, a nakon što je objesio kopačke o klin postao je nogometni trener. Međutim, čini se da sad želi u ring

VIDEO

Waynea Rooneyja (37) pamtimo kao jednog od najboljih engleskih nogometaša u 21. stoljeću. Kao igrač razvio se u Evertonu, ali je sazrio u Manchester Unitedu i tamo je proveo najbolje dane. Sir Alex Ferguson imao je viziju i nagovorio je upravu da plate rekordnu svotu novaca (20 milijuna funti) za igrača mlađeg od 20 godina. 

Zagreb: Hrvatska protiv Engleske u drugom kolu kvalifikacija za SP

Rooney je opravdao velika očekivanja i postao najbolji strijelac u povijesti kluba s 253 gola. Nakon 13 godina napustio je United, odigrao još koju sezonu za Everton i zatim se umirovio 15. siječnja 2021. dok je nosio dres Derby Countyja. 

Istog je trenutka počeo i trenersku karijeru, a prošlog je ljeta postao novi trener američkog D.C. Uniteda. Međutim, Rooney je na pragu nove karijere, one boksačke, piše Marca.

MLS: D.C. United at Columbus Crew SC

- Priča se da je Rooney već odabrao prvog protivnika u ringu. Trebamo podsjetiti da je Rooney bio na glasu kao kompliciran i problematičan igrač u ranim danima u Evertonu, ali Sir Alex Ferguson nekako ga je uspio izvesti na pravi put - piše Marca.

Želi borbu protiv poznatog influencera

A prvi protivnik Rooneyju bio bi poznati američki influencer Jake Paul (26). On je 2018. započeo boksačku karijeru i od tada je ušao u ring s nizom impresivnih imena kao što su Ben Askren, Tyron Woodley i Anderson Silva.

Boxing: Paul vs Silva

Posljednja borba bila mu je 27. siječnja, kada mu je Tommy Fury, brat prvaka teške kategorije Tysona, nanio prvi profesionalni poraz. 

Rooney je navodno kontaktirao promotora Eddieja Hearna koji vjeruje da bivši nogometaš može imati nevjerojatnu karijeru u boksu.

- Rooney je obožavatelj boksa i zato želi se želi testirati u ringu. Zato je i kontaktirao Hearna da mu potraži protivnika, ali Hearn je i sam otkrio da ga je Rooney već prije znao tražiti za borbu. Međutim, to je bilo u vrijeme kad je imao problema s alkoholom i zato nikad nije davao previše pažnje.

Derby County v Real Betis - Pre Season Friendly - Pride Park Stadium

Borba bi se održala na Old Traffordu koji je Rooneyju itekako poznat.

- Međutim, izgleda da je drugačiji ovaj put i da bi se sve moglo posložiti za borbu Rooneyja protiv Paula. Očekuje se da će se ova borba održati na Old Traffordu, koji je bio Rooneyjev dom tijekom nevjerojatne karijere s Manchester Unitedom - zaključuje Marca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner