Obavijesti

Sport

Komentari 32

Rozić: Ispričavam se Bašiću, ali sve je ispalo malo prenapuhano

Rozić: Ispričavam se Bašiću, ali sve je ispalo malo prenapuhano
1

Nisam mu htio pustiti krv. Ali nakon toga nije zaustavljena igra, a kad je prekinuta, vidio sam da mi spominje najbližu rodbinu i kombinira s raznim seksualnim glagolima, kaže Rozić

VIDEO

Odavno nije bilo toliko novinara i snimatelja u Draženovu domu uoči neke utakmice. Ugledavši sve te kamere i reflektore, Damir Mulaomerović se našalio.

- Kao da se snima neka serija...

S njegove desne strane bio je Marin Rozić, osnovni razlog za toliki broj ljudi u Ciboninoj dvorani. Ne da najavi sutrašnju majstoricu polufinala PH (20 sati), nego da ispriča svoju verziju zbivanja protekle subote u Višnjiku. Konkretno, udarca u glavu mladog Lovre Bašića, čije se posljedice još vide u obliku centimetar i pol široke masnice na laktu kapetana "vukova".

- Prvo bih podsjetio Zadrane, da Cibona nije gospodski klub, oni bi već završili sezonu i ne bi igrali ABA ligu iduće sezone. Bilo je razmišljanja o puštanju utakmice u Rijeci, ali trener je sve srezao u startu, rekao je da idemo pobijediti, iako nam ta utakmica nije značila ništa - rekao je Rozić, aludirajući na pobjedu Cibone nad Kvarnerom, koja je Riječane gurnula na četvrto mjesto, a Zadar na treće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- I što se dogodi? Mi dođemo u Zadar, a oni se glasaju s 'Mula, Turčine', i znate kako dalje ide, a Florence, koji im je puno pomogao prošle sezone, je sotoniziran, pričaju da nije normalan, da je loš čovjek, huču mu, pitaju ga hoće li bananu... Ja sam u Ciboni 12 godina, među brojnim Amerikancima bilo je boljih igrača od njega, ali on je jedan od najboljih momaka koje poznajem, takav profesionalac tu nikad nije igrao - kaže veteran "vukova".

Nakon uvoda konačno je uslijedila isprika za lakat.

- Žao mi je što je tako ispalo, izgleda ružnije nego što je bilo. Nisam mu htio pustiti krv, ispričavam mu se i trebao sam to učiniti i ranije. Ali nakon toga nije zaustavljena igra, a kad je prekinuta, vidio sam da mi spominje najbližu rodbinu i kombinira s raznim seksualnim glagolima, pa je i bolje da nisam bio blizu. Međutim, cijeli incident je prenapuhan tako da očekujem izručenje Haagu. Ostavimo to iza sebe, takve se situacije događaju na svakoj utakmici, jače ili slabije. Drago mi je što su se podignule tenzije prije majstorice, samo mi je žao što je detonator nekošarkaški razlog. No ne bojim se osvete, vjerujem da su Zadrani dovoljno pametni da incident ostave iza sebe i igraju košarku - rekao je Rozić te pozvao što više Zagrepčana i Zadrana na utakmicu.

- Mogu obećati da će Cibona izgledati više kao u prvoj nego u drugoj utakmici.

I Damir Mulaomerović, druga polovica "najpopularnijeg dvojca u Zadru", još se malo dotaknuo subotnje utakmice.

- Žalosti me što se nitko u Zadru nije ogradio od rasističkih i nacionalističkih ispada koji su za mene neprihvatljivi bilo gdje. Pretrpio bih ja sve uvrede da nije bilo nasrtanja na moje igrače, oni su mi svetinja. Govorili su mi da sam lud što nisam pustio u Rijeci jer idem na težeg protivnika, ali nije mi ni sad žao. U Zadru sam u afektu rekao da sam trebao pustiti, ali to se kod mene nikad ne bi dogodilo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi