Obavijesti

Sport

Komentari 1

Rožman mršav i presretan iz apartmana napokon na teren

Rožman mršav i presretan iz apartmana napokon na teren
3

Nisu još to pravi grupni treninzi, ali: bit ćemo spremni. Ne i optimalno spremni jer za to trebaju pripremne utakmice, a još se ne zna kada će to i kako će uopće biti moguće, kaže Simon Rožman

VIDEO

Dosta je bilo stadionskog apartmana, Simon Rožman je utorak 5. svibnja dočekao kao Novu godinu: napokon je i on sa igračima na travnjaku. Trener trenira svoju momčad.

POGLEDAJTE TRENING RIJEKE

Rožman je: obrijan, vidno mršaviji, ali i vidljivo sretniji nego dok je sudjelovao tek kao promatrač iz predsjednikovog ureda preuređenog u apartman.

- Sve je išlo po planu, dva tjedna samoizolacije u sky-boxu na stadionu i: evo me na treningu. Ma bilo je dobro. Pogled na sve terene, umjesto alarma buđenje sa izlaskom sunca, hranu su mi donosili, dane sam provodio pripremajući treninge, analizirajući utakmice... Život na stadionu, 100% nogomet - priča šef Rijekinog stručnog stožera.

- Nema većih problema s ozljedama, igrači su sve spremniji, ali za natjecanje, kad god počelo, nećemo biti optimalno spremni. Za to bi nam trebale pripremne utakmice, a još se ne zna kada će to i kako biti moguće.

Rijeka i Dinamo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

Svi su na okupu, ali trenira se... Parcijalno. Bolje ovako nego nikako no jasno je da to nije ono pravo.

- A da, jako se veselim što opet radim s igračima, ali čekamo je da nam dozvole 'prave', grupne treninge jer zasad se radi na individualnoj razini.

Bez obzira na pandemijsku narav ovih mini-priprema u riječkom nogometnom kampu na sve strane su samo osmijesi.

- Ma normalno, svi smo presretni što se trenira, igrači su puni motiva to je na prvu vidljivo. Čekamo da počnemo igrati nogomet. Naravno, zdravlje je najvažnije i znamo da će sve odluke počivati upravo na tom temelju.

Rijeka protiv Hajduka na Rujevici u 26. kolu Prve HNL

Ciljevi?

- Klasični riječki: plasman u Europu (utoliko bolje ako to bude: sa drugog mjesta) i što dalje u Kupu u kojem Rijeka već tradicionalno ima veliku ambiciju za još jednu trofejnu sezonu - rekao je Simon Rožman.

Zajedno sa šefom nakon dvotjedne izolacije suigračima se priključio i Portugalac Joao Escoval, a klub od početka svibnja navijačima poklanja 30% popusta u web ili fan shopu na kolekciju dresova, trenirki, majica... Svega iz aktualne sezone 2019/20.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:32
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima