Rubiales prodaje kuću kako bi pokrio troškove suđenja | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 5

Rubiales prodaje kuću kako bi pokrio troškove suđenja!?

Rubiales prodaje kuću kako bi pokrio troškove suđenja!?
6

Prema zakonu izglasanom prošle godine, donedavnom predsjedniku španjolskog saveza prijeti novčana kazna ili zatvor od jedne do četiri godine ako to sud okvalificira kao seksualni napad

VIDEO

Rubialesu sam rekao da treba odstupiti jer tu bitku ne može dobiti, otkrio je Uefin predsjednik Aleksander Čeferin u intervjuu za slovenski N1.

A Luis Rubiales (46), donedavni predsjednik Španjolskog nogometnog saveza, prodaje svoju kuću u Madridu, vrijednu više od milijun eura, zbog sve većih troškova suđenja, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: Rubiales na sudu

Pokretanje videa...

Rubiales na sudu zbog poljupca 01:53

Rubiales je dao ostavku nakon brojnih pritisaka jer je poljubio u usta igračicu Jennifer Hermoso u slavlju nakon pobjede djevojaka u finalu Svjetskog prvenstva 20. kolovoza. Prema zakonu izglasanom prošle godine, prijeti mu novčana kazna ili zatvor od jedne do četiri godine ako to sud okvalificira kao seksualni napad.

Rubiales je priznao da je pogriješio, ali i tvrdi da nije bilo ni agresivnosti, niti seksualnosti u tom poljupcu, te da je igračica pristala na to.

FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023 - Final - Spain v England

Sad se u oglasu našla njegova kuća, u kojoj su dvije spavaće sobe, bazen, podno grijanje, a nedaleko je središta Madrida. Španjolska La Vanguardia tvrdi da je kupio tu kuću prije godinu dana i obnovio je za milijun eura.

El Mundo, pak, piše da Rubiales plaća 800 eura mjesečno alimentacije bivšoj ženi, s kojom se rastao 2013., za tri kćeri koje imaju.

Zasad ima sudsku zabranu približiti se Hermoso bliže od 200 metara, ali 39 španjolskih nogometašica, među kojima je 21 od 23 iz ekipe sa SP-a, bojkotira reprezentaciju.

Scotland v Spain - UEFA Euro 2024 Qualifying - Group A - Hampden Park

- Dosadašnje promjene nisu dovoljne da bi se igračice osjećale sigurno i da vidimo kako se respektiraju žene, kako se podržava ženski nogomet i da bismo ispunili svoj potencijal. Moramo se boriti da pokažemo da takvim činovima nema mjesta u nogometu ni društvu - objavile su igračice u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner