Obavijesti

Sport

Komentari 18

Rudeš već za vikend u Splitu, derbi Rijeke i Dinama 7. ožujka

Rudeš već za vikend u Splitu, derbi Rijeke i Dinama 7. ožujka
1

Hajduk će drugo kolo zaredom biti domaćin, i to klubu koji mu je "smijenio" posljednjeg trenera prije Kopića. Rijeka i Dinamo će derbi kola odigrati u srijedu od 17 sati, kad se igraju još dvije utakmice

VIDEO

Rudeš i Hajduk trebali su ovu subotu odigrati utakmicu 24. kola HNL-a na stadionu na Kranjčevićevoj ulici, ali teške vremenske prilike koje su zahvatile cijelu hrvatsku i velika hladnoća natjerali su klubove da dogovore zamjenu domaćinstva.

Ruku na srce, nije ni u Splitu ovih dana stanje bajno, nakon šest godina pao je snijeg i temperatura je oko ništice, ali travnjak poljudskog stadiona ipak je u puno boljem stanju nego onaj u Kranjčevićevoj.

Rudeš je, podsjetimo, početkom studenog pobijedio Hajduk u Splitu 3-2, nakon čega je otkaz dobio trener Joan Carrillo, a na klupu zasjeo Željko Kopić, koji je baš prošli vikend ubilježio prvi poraz na klupi "bilih" od Slaven Belupa.

Utakmica pretposljednjeg, 33. kola između ovih dvaju klubova tako će se, umjesto u Splitu, odigrati u Zagrebu, odobrio je Povjerenik za natjecanje Josip Brezni, koji je potvrdio i nove termine odgođenih utakmica prošli vikend.

Lokomotiva i Osijek te Cibalia i Rudeš tako će na teren u srijedu, 7. ožujka od 15 sati, a dva sata kasnije odigrat će se derbi kola između Rijeke i Dinama na Rujevici. Od ranije je bilo poznato kako će u utorak, 6. ožujka od 15 sati na rasporedu biti ogled Intera i Istre u Zaprešiću.

Vremenske prilike ovaj vikend trebale bi se smiriti i temperatura se konačno vratiti u plus pa se nadamo da odgoda više neće biti. Za vikend igraju Istra - Cibalia (petak, 18 sati), Hajduk - Rudeš (subota, 15 sati), Osijek - Inter (subota, 17 sati), Dinamo - Slaven (nedjelja, 15 sati) i Rijeka - Lokomotiva (nedjelja, 17 sati).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...