Obavijesti

Sport

Komentari 1

Rasturamo i na pijesku! Cure u finalu Igara mladih u Argentini

Rasturamo i na pijesku! Cure u finalu Igara mladih u Argentini
10

Sjajne vijesti s Olimpijskih igara mladih u Buenos Airesu. Hrvatska ženska reprezentacija u rukometu na pijesku izborila je finale protiv Argentinki. Dečki su izgubili u borbi za broncu od Argentinaca

VIDEO

Hrvatske rukometašice na pijesku izborile su finale Olimpijskih igara mladih u Buenos Airesu! Cure su u polufinalu bile bolje od Nizozemki 2-0 u setovima čime su im uzvratile za 2-1 poraz u skupini. U finalu od 21.40 po našem vremenu igraju protiv Argentinki, od kojih su također izgubile u grupnoj fazi natjecanja.

Španjolci dužnici

Rukometaši su, unatoč 2-0 porazu od Tajlanda, osigurali polufinale sa Španjolskom, koja im je također dužnik otprije dva dana, kada su izgubili. Izgubili su i ovaj put, bilo je 2-1 za Španjolce koji su prošli u finale. Naši dečki igrali su za broncu protiv Argentinaca i izgubili su 2-0 u setovima.

Ostali nisu bili tako uspješni

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedina naša streljaška uzdanica Marijana Matea Štrbac nije uspjela proći u polufinale mješovitih parova u disciplini zračni pištolj na 10 metara. S partnerom, Bjelorusom Kurdzijem, poražena je u četvrtfinalu od iračko-belgijske kombinacije Al-Kaabi, Son (5-10).

Nakon što je Palma Čargo zauzela 14. mjesto u ukupnom redoslijedu discipline windsurfer–techno 293+, ni naš jedini jedriličar Martin Dolenc nije prošao u finalnu skupinu od osam natjecatelja u kajtanju, čemu je pridonio i velik broj otkazanih plovova.

Ana Brkljačić zauzela je 13. mjesto u kvalifikacijama bacačica kugle, a stolnotenisačica Andrea Pavlović se nastupom u mješovitoj ekipi Intercontinental oprostila od Igara porazima u pojedinačnoj i u konkurenciji parova (s Argentincem Betancorom Fernandezom).

Plivačica Nika Čulina bila je četvrta u kvalifikacijskoj skupini discipline 200m prsno, ali nedovoljno za finale u jakoj konkurenciji od 40 plivačica. Dominik Karačić je stigao sedmi u izlučnoj utrci na 200m leptir, a sedmo mjesto u skupini bio je krajnji kvalifikacijski domet i naše štafete na 4x100m, u sastavu Čulina, Šulenta, Karačić i Marić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub